Περιμένοντας τους... τρεις

Περιμένοντας τους... τρεις

Νίκος Ρόλλας
Περιμένοντας τους... τρεις

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει τους τρεις παίκτες που περιμένει ο Αντρέα Στραματσόνι για να αυξήσει τις επιλογές που θα έχει στην διάθεσή του.

Τα πολλά και μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών που χτύπησαν τον Παναθηναϊκό από τον Οκτώβριο, στέρησαν από τον Αντρέα Στραματσόνι πολλούς παίκτες από τα τελευταία ματς των «πράσινων». Και δεν μιλάμε για παίκτες που είναι βασικοί από την αρχή της σεζόν, όπως είναι για παράδειγμα ο Μπεργκ, ο Ζέκα ή ο Λεντέσμα, αλλά και ποδοσφαιριστές που από την αρχή της σεζόν δεν κατάφεραν να πιάσουν τον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Μία από αυτές, ίσως και η πιο χαρακτηριστική, είναι του Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός αμυντικός υπό διαφορετικές συνθήκες θα υπολογιζόταν ως βασικό στόπερ όμως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πέλμα και τον ανάγκασε να υποβληθεί σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, άλλαξε το status του. Πλέον όμως, φαίνεται να το έχει ξεπεράσει και το Σάββατο όλα δείχνουν οτι θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στο φιλικό με την Καλλιθέα.

Το ερώτημα που γεννάτε στην παρούσα φάση είναι το πόσο επηρεασμένος θα εμφανιστεί από αυτή την πολύμηνη απουσία του και αν θα μπορέσει να επανέλθει στο επίπεδο που τον γνωρίσαμε, πριν αντιμετωπίσει αυτή την... περιπέτεια. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο και παιχνίδια, αλλά αν τα καταφέρει, μαζί με τους Μολέντο, Σάμπα και Κουτρουμπή (σ.σ ο Ιβανόφ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του) θα αποτελούν την καλύτερη τετράδα στόπερ του πρωταθλήματος.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κρίστοφερ Σάμπα. Ο Κογκολέζος αμυντικός από τα 13 επίσημα ματς που έχουν δώσει οι «πράσινοι» φέτος, έχει αγωνιστεί για διάφορους λόγους (σ.σ είτε επειδή ήταν ανέτοιμος, είτε επειδή αντιμετώπιζε μικροπροβλήματα τραυματισμών) σε μόλις 5. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον υπολογίζει για βασικό και σίγουρα τον περιμένει πως και πως για να «δέσει» μαζί με τον Ροντρίγκο Μολέντο στο κέντρο της άμυνας.

Ο τρίτος της... παρέας, αν και για διαφορετικούς λόγους από τους προηγούμενους, είναι ο Πολ Ζοσέ Εμποκού. Ο 24χρονος εξτρέμ μπορεί να ήταν στην αποστολή σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του Παναθηναϊκού από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα, όμως σε καμία περίπτωση η απόδοσή του δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν. Βέβαια με 12 συμμετοχές και 348 λεπτά συμμετοχής, δηλαδή μέσο όρο 29 λεπτά ανά παιχνίδι, μπορεί να πει κανείς οτι δεν έχει μία συνεχή ικανοποιητική ροή χρόνου, προκειμένου να βρει ρυθμό.

Φέτος όμως στους «πράσινους» δεν υπάρχει πίστωση χρόνο και ειδικά από τη στιγμή που φτάνουμε στα τέλη Νοεμβρίου, άπαντες καλούνται να δείξουν... αποτελέσματα και μάλιστα θετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα