Ιντερ: Ντι Μαρία αν δεν... κάτσει του Ροντρίγκες

Ιντερ: Ντι Μαρία αν δεν... κάτσει του Ροντρίγκες

Ιντερ: Ντι Μαρία αν δεν... κάτσει του Ροντρίγκες

bet365

Στην Ίντερ ψάχνονται για μια ηχηρή μεταγραφή το Γενάρη. Ο Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζει να αποτελεί το μεγάλο στόχο τους, με τον Άνχελ Ντι Μαρία να μπαίνει ωστόσο στο κάδρο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, φαίνεται ότι ο Χάμες Ροντρίγκες αρνήθηκε την προοπτική της Ίντερ μιας και ήθελε να δοκιμάσει - και να καθιερωθεί - στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, αυτό ίσως αλλάξει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Κολομβιανό να μην παίρνει τόσο χρόνο όσο χρειάζεται για να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο του στο 100%.

Σύμφωνα με την «Mirror», οι «νερατζούρι» θα κάνουν την κίνησή τους και πάλι για τον παίκτη, αλλά δεν καταφέρουν να τον πείσουν να μετακομίσει στο Μιλάνο, θα στρέψουν τα μάτια τους αλλού. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ντι Μαρία είναι στα υπόψιν για τον οποίο θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 50.000.000 λιρών για να τον κάνουν δικό τους.

O Αργεντινός, δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο Παρίσι, μιας και φέτος σε 16 ματς έχει σκοράρει μόλις μία φορά ενώ έχει μοιράσει επτά ασίστ. Δημοσιεύματα μάλιστα τον ήθελα να ψάχνεται για την... κάνει.

 

SERIE A Τελευταία Νέα