Εσείς ρωτάτε, ΕΓΩ απαντάω

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Εσείς ρωτάτε, ΕΓΩ απαντάω

bet365

O Inspector Gazzet λίγο πριν πετάξει για Μαδρίτη, άνοιξε το πανάκριβο λάπτοπ του κι απάντησε στις πρώτες ερωτήσεις που δέχθηκε στο twitter.

Φόρεσα τα καλά μου, πήρα δύο πανάκριβες αλλαξιές κι έφτασα στο «Ελ. Βενιζέλος». Πετάω για Μαδρίτη Gazzetόπαιδα μου. Με κάλεσε ο Μαριάνο Αγιλάρ για να δούμε μαζί στο Καλντερόν το Ατλέτικο-Ρεάλ. Τι να τον κάνω; Θα πάω. Σε τόσες δουλειές τον έχω βοηθήσει στον Ολυμπιακό. Μίτσελ, Μποτία και όλο και κάτι θα κάνουμε το καλοκαίρι.

Αυτά θα σας τα γράψω από εβδομάδα. Σήμερα Πέμπτη θ' απαντήσω σε πιστούς αναγνώστες μου οι οποίοι μου έστειλαν στο twitter τις ερωτήσεις του. Ηδη έχουν έρθει πολλά mail στο ταχυδρομείο του gazzetta.gr με τους θαυμαστές μου ν' απαιτούν ένα live chat μαζί μου. Αυτό δεν γίνεται Gazzettόπαιδά μου. Γιατί; Επειδή ΔΕΝ τα ξέρω ΟΛΑ. Μπορώ όμως να τα ΜΑΘΩ ΟΛΑ. Εσείς ρωτάτε εγώ ψάχνω, μαθαίνω και σας απαντάω.

Ξεκινάμε από τον Στέργιο. Με ρώτησε λοιπόν τι γίνεται με τον Ουάρντα και τον ΠΑΟΚ.


Ακου φίλε Στέργιο. Ακρη με τον Ουάρντα δεν βγάζει άνθρωπος. Στο Αγρίνιο πάνε μέρα παρά μέρα στην εκκλησία, ανάβουν ένα κεράκι μπας και βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει. Μπορεί να γίνει αυτό; Βεβαίως λέω εγώ. Το παιδί θα πάει και στο Κόπα Αφρικα και αν κάνει καλό τουρνουά με την Αίγυπτο όλο και κάτι θα βρεθεί.

Για την ώρα δεν υπάρχει το παραμικρό. Πόσω μάλλον για τον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος και Μυστακίδη. Εδώ δεν έχει θέση ο Πέλκας θα βρει ο Ουάρντα; Ελπίζω να σε κάλυψα gazzettόπαιδο. Α, κι επειδή μπορεί να ρωτάς επειδή όλο και κάτι θα είπε ο Αιγύπτιος και συχνά τον έχετε δει Θεσσαλονίκη ένα σου λέω. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ψάξου γι' άλλους...

Συνεχίζουμε με τον Αγγελο ο οποίος με ρωτάει αν θα πάρει ο Ολυμπιακός τον Γενάρη κεντρικό αμυντικό κι αριστερό μπακ. Μου βάζει και δεύτερη ερώτηση για το αν ισχύουν αυτά που γράφονται για τον Ντόλι.

Δώσε βάση Αγγελε. Ο Ολυμπιακός το 'χει γυρίσει το έργο σ' ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Πέρσι δεν πήρε κανέναν (!) και πρόπερσι πήρε δανεικό μόνο τον Σαντάνα (τώρα που έπιασαν τα κρύα θα τον χρειαζόμουν είναι η αλήθεια να ρίξω κάτι ελαφρύ πάνω μου) επειδή σταμάτησε την μπάλα ο Αμπιντάλ και τον Φράνκο τον Χάρα.

Ο Ολυμπιακός έχει ενεργοποιήσει ατζέντηδες αλλά όχι για κάτι συγκεκριμένο. Στα στόπερ έχει πολλούς και ταυτόχρονα ψάχνει να πουλήσει τον Σιόβα (θα σας έρθω με περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό το θέμα) κι αριστερά την έχει βρει ο Μπέντο με Ρέτσο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια. Να «έβλεπε» και τον μικρό τον Τσιμίκα (τον έβαλε στον πάγο μετά την ΑΕΛ) όλα καλά.

Οι μάνατζερ πάντως έχουν ενεργοποιηθεί για πωλήσεις και όχι γι' αφίξεις. Είναι πάρα πολλοί οι παίκτες στο ρόστερ.

Οσο για τον Ντόλι; Τα παιδιά από την Αφρική το γράφουν από τον Αύγουστο. Φτάσαμε Νοέμβρη. Κι αν πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός που θα πιάνει θέση ξένου αυτός θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Αντε πάρε και την ειδησούλα.

Κλείνω με τον φίλο μου τον Ronaldο τον Χοντρό. Λογικά είναι fan του. Εάν θες φανέλα του στείλε μου ξανά μήνυμα και όταν τον πετύχω σε κανά γήπεδο θα του πω πως είναι για σένα. Μου είπε βασικά να ρωτήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί έχει 25 παίκτες πρώτης γραμμής και κάνει rotation μόνο στα στόπερ ο Ιβιτς.


Φίλε μου χοντρέ Ρονάλντο. Η ερώτηση πρέπει να γίνει στον Ιβιτς. Βεβαίως αν τους πω την ατάκα για 25 παίκτες πρώτης γραμμής καταλαβαίνεις θα γελάσουν και οι μαλαματίνες έξω από την Τούμπα (τι ωραίος γύρος Θέε μου πίσω από το γήπεδο). 25 παίκτες πρώτης γραμμής δεν έχει ούτε η Μπαρτσελόνα φίλε μου.

Επίσης είναι ένα καλό ερώτημα αυτό φίλε μου προς τους ανθρώπους που έκαναν τον σχεδιασμό-προγραμματισμό. Μήπως τελικά υπερ-εκτιμήθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω να το δουν στον ΠΑΟΚ (αν και ξέρω με διαβάζουν κι αυτοί) και να μας απαντήσουν. Κυρίως σε σένα δηλαδή γιατί εγώ θα τις... βρω τις απαντήσεις.

Περιμένω κι άλλες ερωτήσεις στο twitter και στο @InspectorGazzet αγαπημένα μου Gazzettόπαιδα. Ακολουθήστε με και ίσως κάποια μέρα να φτάσετε στο επίπεδό μου. Λατρεύω να σας γεμίζω τον εγκέφαλο πληροφορία και παρασκήνιο.

Τα λέμε από Καλντερόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet