Πατίτο: «Πρώτη φορά τέτοια εμπειρία»

Πατίτο: «Πρώτη φορά τέτοια εμπειρία»

Πατίτο: «Πρώτη φορά τέτοια εμπειρία»

Σε όσα πρωτόγνωρα, για τον ίδιο και όχι μόνο, γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Πατρίσιο Ροντρίγκες.

Ο Αργεντίνος άσος της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής και έκανε δηλώσει στη Nova, αναφερόμενος σε όσα ζουν πλέον οι ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πατίτο...

Για τη φάση του γκολ: «Θυμάμαι ότι έπαιξα αρχικά με τον Ντίντακ και μετά με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μου επέστρεψε τη μπάλα. Με μία κίνηση ήθελα να σκοράρω. Είδα ότι υπήρχε κενό και έστειλα τη μπάλα εκεί που έπρεπε. Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω και την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Γι' αυτό ελπίζω να μαζέψω όσα περισσότερα τρόπαια μπορώ, ώστε να βοηθήσω και την ομάδα».

Για την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων: «Η αλήθεια είναι ότι σε όλους τους παίκτες μας φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει. Το φυσιολογικό είναι να ξέρεις απ' την αρχή της σεζόν τις ημερομηνίες των αγώνων. Προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ίσως μπορούν να το κάνουν παίκτες που βρίσκονται περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα. Ίσως αυτό που συμβαίνει να είναι και φυσιολογικό. Με παραξενεύει αυτό που συμβαίνει, γιατί αφορά στο ποδόσφαιρο και στο παρελθόν δεν είχα κάποια παρόμοια εμπειρία».

Για το αν επηρεάζονται αγωνιστικά οι παίκτες: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτή η διακοπή να επηρεάζει τη ζωή μας γιατί είμαστε επαγγελματίες. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Αν κάποιος ξέρει ότι στο τέλος της εβδομάδας έχει εξετάσεις και ξαφνικά του πουν ότι αυτό δεν ισχύει, διαβάζει και προετοιμάζεται διαφορετικά. Αυτό συνέβη και μ΄ εμάς. Όταν γνωρίζουμε ότι θα έχουμε αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, προετοιμαζόμαστε γι' αυτόν και μετά μαθαίνουμε ότι δεν θα γίνει το ματς είναι λογικό να επηρεαζόμαστε».

Τη βράβευση στον Πατίτο έκανε ο Σπύρος Παπαδάτος, Regional Marketing Manager της Dell EMC, ο οποίος είπε: «Εμείς ως Dell EMC συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά τη χορηγική μας υποστήριξη στην ΑΕΚ, γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες ως προς το ευ αγωνίζεσθε. Βεβαίως ένα γεγονός όπως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, που προέρχονται από σούπερ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως ο Πατίτο, είναι ένας απ' τους λόγους που δημιουργείται αυτός ο ενθουσιασμός και θέλουμε να συνδέσουμε τη δική μας υποστήριξη. Εγώ δεν είμαι ειδικός να μιλήσω για τον Πατίτο. Άλλοι έχουν εκφραστεί με ενθουσιασμό γι' αυτόν. Εμείς ως απλοί φίλαθλοι καθόμαστε και παρακολουθούμε αυτά που έχει κάνει και αυτά που θα κάνει και νομίζω θα είναι πολλά».

Best of internet