Υπερασπίζεται Γιαννίκο η FIFA!

Υπερασπίζεται Γιαννίκο η FIFA!

Gazzetta team
Υπερασπίζεται Γιαννίκο η FIFA!

bet365

Η FIFA... απάντησε στα όσα είχαν γραφτεί και δημοσιευτεί για την πρόσληψη του Θεόδωρου Γιαννίκου και υπεραμύνθηκε της απόφασής της.

Η FIFA υπερασπίστηκε την πρόσληψη του Θεόδωρου Γιαννίκου τονίζοντας πως ολοκλήρωσε μια «εκτεταμένη και σε βάθος» διαδικασία για τον Ολυμπιακό πριν πάρει την απόφασή της για τον διάσημο δικηγόρο.

Όπως αναφέρει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο 43χρονος δικηγόρος του Ολυμπιακού προσλήφθηκε για να συνεργαστεί με τις Ομοσπονδίες – Μέλη έπειτα από «επανεξέταση του υπόβαθρού του στο χώρο του ποδοσφαίρου». Ο Γιαννίκος είναι μέλος στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, αλλά και της επιτροπής για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, η οποία βοηθά και επιβλέπει το Champions League. Ο διάσημος δικηγόρος αποχωρεί έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ενώ όπως αναφέρει και το espn δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της έρευνας για τον πρόεδρο των Πειραιωτών. Ο Θεόδωρος Γιαννίκος θα συνεργαστεί με 211 Ομοσπονδίες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, όπου η FIFA έχει στείλει επιτροπή διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

 

Τελευταία Νέα