Μπήκε ο Μπεν, μπαίνουν οι Ανσαριφάρντ, Μασούντ στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Μπήκε ο Μπεν, μπαίνουν οι Ανσαριφάρντ, Μασούντ στον Πανιώνιο

bet365

Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη με τον Πανιώνιο ο Μοχάμεντ Μπεν, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις και οι Ανσαριφάρντ, Μασούντ.

Με τον Μπεν να είναι το νέο πρόσωπο στην προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιώνιου. Ο άσος των «κυανέρυθρων», επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική του ομάδα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και την Παρασκευή με τους Ανσαριφάρντ και Μασούντ, οι οποίοι επέστρεψαν από τις Εθνικές τους ομάδες την Πέμπτη.

Σε ό,τι αφορά τους Γιοατά και Ολαϊτάν, για ακόμα μια μέρα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταχθούν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Επίσης, ο Βασίλης Πατσατζόγλου, δεν υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς ακόμα δεν έχει υποχωρήσει το αιμάτωμά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα