Δύο προβλήματα που «απαιτούν» λύσεις

Δύο προβλήματα που «απαιτούν» λύσεις

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δύο προβλήματα που «απαιτούν» λύσεις

bet365

Ο Ματζίντ Μπουγκερά φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δε συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας (ούτε και στα... δείπνα) λόγω τραυματισμού και ο Θόδωρος Καρυπίδης εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να «τελειώσει» αυτές τις δύο υποθέσεις.

Η επιλογή της χορήγησης επιπλέον χρόνου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν επέφερε θετικά αποτελέσματα. Το αντίθετο. Με συνέπεια, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ισχυρά συμβόλαια να είναι εκτός δραστηριοτήτων του Άρη και με λογικό προβληματισμό σχετικά με το μέλλον τους στην ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια επί των υποθέσεων των Ματζίντ Μπουγκερά, Ράφικ Τζίμπουρ αν και εμφανίζουν μια μεγάλη διαφορά.

Ο πρώτος φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Άρη, ενώ πληροφορίες (τον) θέλουν να έχει εγκαταλείψει και τη Θεσσαλονίκη. Εικάζεται ότι έχει μεταβεί στο Ντουμπάι, αλλά ο προορισμός του έχει μικρή σημασία. Η ουσία είναι ότι έχει εξαφανιστεί από την καθημερινότητα του Άρη, είναι εξίσου φανερό ότι απομένει η συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, εκτός κι αν υπάρξει θεαματική ανατροπή των δεδομένων στην επαφή που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης καλείται να ασχοληθεί και με την περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω προβλήματος στο γόνατο, αλλά προκάλεσε εντύπωση και η απουσία του από τον χθεσινό δείπνο της ομάδας. Είναι επίσης προφανές ότι ο έμπειρος επιθετικός έχει επιλέξει την αποχή έως ότου συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη (ενδεχομένως) και για το δικό του μέλλον.

Γίνεται αντιληπτό ότι, υπό αυτές τις συνθήκες ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να γνωρίζει τα αγωνιστικά δεδομένα. Δεν ξέρει αν «δικαιούται» να υπολογίζει τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Κι αυτά η κατάσταση δεν πρέπει να συνεχιστεί για καιρό ακόμη. Απαιτούνται ξεκάθαρες αποφάσεις και λύσεις.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα