Κρυφές δοκιμές βοήθειας των ρέφερι με βίντεο στην Πρέμιερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κρυφές δοκιμές βοήθειας των ρέφερι με βίντεο στην Πρέμιερ!

bet365

Η Telegraph αποκαλύπτει πως σε ορισμένα από τα φετινά παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ έχει γίνει δοκιμή της χρήσης βίντεο και της επικοινωνίας με άτομο εκτός αγωνιστικού χώρου για τη διευκόλυνση των διαιτητών!

Έστω κι ανεπίσημα, η βοήθεια της άμεσης συνεννόησης των διαιτητών με άτομο που παρακολουθεί το παιχνίδι εκτός αγωνιστικού χώρου, έχοντας μπροστά του αρκετά μόνιτορ για να μπορεί να εκτιμήσει σωστά οποιαδήποτε φάση και να μεταφέρει το... πόρισμα στον ρέφερι, έχει λάβει χώρα σε αναμετρήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Αυτό ισχυρίζεται η «Telegraph», αφήνοντας πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο από την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ να εισαχθεί το νέο μέτρο διευκόλυνσης των διαιτητών.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έγινε με την απαραίτητη χρονική ακρίβεια στις αναμετρήσεις και οι ανεπίσημες δοκιμές δεν επηρέασαν κανένα σφύριγμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα