Δύσκολο να επιστρέψει δανεικός στο Λιμάνι το Γενάρη

Δύσκολο να επιστρέψει δανεικός στο Λιμάνι το Γενάρη

Gazzetta team
Δύσκολο να επιστρέψει δανεικός στο Λιμάνι το Γενάρη

bet365

Το Γενάρη είναι δύσκολο να επιστρέψει κάποιος παίκτης που έχει δοθεί δανεικός στο Λιμάνι.

Ουκ ολίγες φορές έχει γραφτεί ότι μπορεί να επιστρέψει κάποιος δανεικός το Γενάρη στο Λιμάνι. Ωστόσο, από την ομάδα δεν ξέρουν κάτι επί του θέματος.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», παρά τα όσα γράφονται για τους Λαΐφη, Γιαννιώτα, Καραμάνο ή Βέργο ώστε να φορέσουν την φόρμα του Ολυμπιακού και να ξεκινήσουν προπονήσεις στο Ρέντη, από την ομάδα δεν το βλέπουν «ζωηρό» αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Βέργος μάλιστα με την φανέλα της Ρεάλ Β έχει σκοράρει ένα γκολ, ενώ έχει παίξει βασικός στα πέντε τελευταία ματς. Ο Λαΐφης είναι από τους καλύτερους παίκτες της Σταντάρ κι ο Γιαννιώτας σε 17 ματς με τον ΑΠΟΕΛ έχει σκοράρει 4 τέρματα και έχει δώσει 4 ασίστ. Πολύ καλή σεζόν διανύει με την Φεϊρένσε στην Πορτογαλία κι ο Καραμάνος, ο οποίος σε 11 εμφανίσεις έχει σημειώσει 4 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα