Ώρα συνεδρίασης και ανακοινώσεων!

Δημήτρης Τομαράς
Ώρα συνεδρίασης και ανακοινώσεων!

bet365

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ συνεδριάζει τελικά το απόγευμα της Πέμπτης προκειμένου να ανακοινώσει τη νέα ΚΕΔ και πιθανώς την μη τέλεση της προσεχούς αγωνιστικής.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε από χθες και έχετε διαβάσει πρώτα από το Gazzetta.gr η νέα ΚΕΔ είναι έτοιμη αλλά δεν θα έχουμε αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο. Πιθανώς θα έχουμε το επόμενο. Όλα δείχνουν πως αυτά θα υπάρξουν και σε ανακοινώσεις μετά την συνεδρίαση της Πέμπτης από την ΠΔΕ (σ.σ. θα αρχίσει στη 19:00 λόγω προσωπικών κωλυμάτων δύο μελών).

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ υπό τον κ. Δρόσο θα συνεδριάσει και μετά θα ανακοινώσει τα ονόματα της ΚΕΔ, που επέλεξε προσωπικά και έκλεισε ο κ. Κουτσοκούμνης. Επίσης και τις σχετικές αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιθανό ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ να μετάσχει στο Δ.Σ.. Θα είναι και αυτός που θα καλύψει το κενό του Μπίκα και φυσικά θα έχει ένα team από τουλάχιστον 2 άτομα.

Επιπλέον η Ομοσπονδία θέλει να συζητήσει και άλλα σοβαρά θέματα την Πέμπτη (17/11). Θέματα σχετικά με τον οικονομικό έλεγχο που θα γίνει, ώστε τα πρόσωπα που συγκροτούν την ΠΔΕ να ξέρουν τι περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα δεδομένα και τι παραλαμβάνουν για να μην έχουν αστικές ή ποινικές ευθύνες από τις αποφάσεις της προηγούμενης διοίκησης.
 

Τελευταία Νέα