Ο «άγνωστος» Κόντε

Γιώργος Ντυμένος
Ο «άγνωστος» Κόντε

bet365

Οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν τον φορ του ΠΑΣ ως έναν άλλον «Ελληνα θεό» και εκείνος ανέφερε γιατί δείχνει τον ουρανό όταν σκοράρει
Ο Πέδρο Κόντε... σπάει τα κοντέρ με τον ΠΑΣ. Ο Ισπανός φορ αφήνει το στίγμα του στην Σούπερ Λιγκ και «eurosport.es» τον χαρακτήρισε σήμερα ως έναν άλλον «Ελληνα θεό που σκοράρει στον Ολυμπο». Εκείνος μίλησε στους συμπατριώτες του, τόσο για την ζωή του στην χώρα μας, όσο και για την νεαρή του ηλικία.«Στην αρχή δεν καταλάβαινα κάτι. Μου μετέφραζε ο Φόνσι (σ.σ. Ναδάλες). Τώρα μπορώ να καταλάβω κάποιες λέξεις και να κουβεντιάσω ως έναν βαθμό», είπε αρχικά και συνέχισε. «Πάντα ήμουν με μία μπάλα. Επαιζα στους δρόμους. Οταν ήμουν 10 ετών με είδαν από την Κόρδομπα. Οι γονείς μου δεν είχαν κάποια ένσταση και έτσι πήγα. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να μην θυσιάσω το σχολείο για το ποδόσφαιρο. Να το συνεχίσω και εκείνοι θα έκαναν ότι θυσία έπρεπε για μένα. Η μητέρα μου δούλευε στα χωράφια και ο πατέρας μου σε εργοστάσιο», σχολίασε. Μάλιστα επειδή πολλές φορές οι γονείς του λόγω της δουλειάς τους δεν μπορούσαν να τον πηγαίνουν οι ίδιοι στην Κόρδομπα, εκείνος έπαιρνε το λεωφορείο και έφτανε στο γήπεδο περίπου δύο ώρες πριν τη προπόνηση, αφού τότε τον άφηναν στον σταθμό.
Ο φορ του «Αγιαξ της Ηπείρου» είπε τα καλύτερα για τους Γιαννιώτες. «Με σταματάνε στον δρόμο και μου ζητάνε αυτόγραφα. Ο κόσμος είναι φανταστικός», ήταν τα λόγια του, ενώ μετά εξήγησε γιατί όταν σκοράρει δείχνει τον ουρανό. «Πάντα θυμάμαι τον παππού μου και τον θείο μου, τους οποίους 'έχασα' όταν ήμουν μικρός. Ειδικά τον θείο μου. Ηταν μόλις 23 ετών και εγώ πέντε. Με πήγαινε στο γήπεδο για να παίξω. Εκείνος μου μετέδωσε το πάθος για το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερε πολλά από τακτικές, αλλά τα όσα μου μετέφερε ήταν τα καλύτερα 'εφόδια΄».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα