Τσίμιροτ στο gazzetta.gr: «Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...»

Τσίμιροτ στο gazzetta.gr: «Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...»

Τσίμιροτ στο gazzetta.gr: «Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...»

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αποφεύγει συστηματικά τα μεγάλα λόγια. Κι όπως επισημαίνει στο gazzetta.gr «ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει από την κρίση και να προχωρήσει…».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας ο Βόσνιος μέσος μπορεί να ξεκαθάρισε πως «μου αρέσει που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ κι αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί τίποτα άλλο παρά μόνο η ομάδα», αλλά άφησε ορθάνοικτο το… παράθυρο της μεταγραφής, για την οποία λέγεται πως σύντομα θα υπάρξει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τι απαντά ο Τσίμιροτ; «Αν υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό θα είμαστε σε θέση να τη συζητήσουμε. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει μια επιθυμία να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Πιο αναλυτικά ο «Τσίμι» του ΠΑΟΚ μιλώντας στο gazzetta.gr υποστήριξε:

Αν η ομάδα είναι σε κρίση και πως θα την ξεπεράσει:

«Θέλω να πιστεύω ότι στα επόμενα ματς θα παίξουμε καλύτερα και θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να βγούμε από αυτό το κακό διάστημα».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ που επηρεάζει την εικόνα στο γήπεδο και δεν έρχονται τα αποτελέσματα:

«Είχαμε πάρα πολλά διαδοχικά ματς. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να ξεκουραζόμαστε και να προετοιμαζόμαστε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για το επόμενο ματς».

Για το αν υπάρχει χημεία στη μεσαία γραμμή:

«Για μένα είναι το ίδιο με οποιονδήποτε και να παίζω. Όλοι οι παίκτες που αναφέρατε είναι πολύ καλοί. Δεν έχω πρόβλημα είτε παίζω με τον Κάνιας είτε με τον Σάχοφ, πιο πριν με τον Κάτσε, τον Τζιόλη. Νομίζω πως δεν είναι θέμα μόνο δύο παικτών. Όλη η ομάδα παίζει μαζί».

Για το αν συμβάλλει το κέντρο σωστά στην ανάπτυξη της ομάδας:

«Δεν ξέρω, ειλικρινά τι συμβαίνει φέτος. Πέρσι είχαμε μπροστά παίχτες που σκόραραν πολύ, ο Μακ, ο Μπερμπάτοφ και όποιος άλλος έπαιζε ως 10άρι. Φέτος, έχουμε και πάλι καλούς παίκτες σ’ αυτές τις θέσεις, αλλά προς το παρόν δεν σκοράρουν, αυτή είναι η διαφορά».

Για το αν το πρόβλημα είναι μόνο το σκοράρισμα ή υπάρχει κάτι άλλο:

«Κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Παίζουμε καλά, δεν ξέρω τι να πω για το θέμα του γκολ, απλά πιστεύω ότι θα έρθουν...»

Για την ψυχολογία της ομάδας:

«Δεν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας. Είμαστε μια οικογένεια. Τώρα υπήρχαν οι Εθνικές και ξεκουραστήκαμε. Αυτό ήταν καλό για μας, αλλά πρέπει να παίξουμε και στο πρωτάθλημα...».

Για το ματς με τη Φιορεντίνα και τις τελευταίες ελπίδες πρόκρισης: ««Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε τη Φιορεντίνα στην Ιταλία. Αλλωστε και συο παιχνίδι που δώσαμε εναντίον της, στην Τούμπα, πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να κερδίσουμε και στα δύο παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και για αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα