Σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το πρόστιμο του Ιμπάρμπο

Σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το πρόστιμο του Ιμπάρμπο

Νίκος Αθανασίου
Σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το πρόστιμο του Ιμπάρμπο

bet365

Ο Κολομβιανός θα κληθεί να δώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την συμπεριφορά του πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το gazzetta.gr η συμπεριφορά του Βίκτορ Ιμπάρμπο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν θα περνούσε έτσι, καθώς στον Κολομβιανό επιβλήθηκε πρόστιμο ενώ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής στο επόμενο ματς του «τριφυλλιού». Ένα πρόστιμο που έχει να κάνει με το βίντεο που «ανέβασε» τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα από το ξενοδοχείο της ομάδας όπου χόρευε αλλά και για προηγούμενα παραπτώματα, από τα οποία ήταν υπότροπος! Όχι με την selfie που έβγαλε με τον Πάρντο μετά το 3-0. Εξάλλου δεν προβλέπεται σε κανέναν εσωτερικό κανονισμό, ποινή για... selfie!

Το πρόστιμο, ως γνωστόν θα ήταν το μεγαλύτερο δυνατό και αγγίζει τις 10.000 ευρώ. Ένα σεβαστό ποσό που ο Ιμπάρμπο θα κληθεί να δώσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της αρεσκείας του, ώστε να πιάσουν τόπο τα λεφτά από την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα