Προφυλάσσεται ο Βάντερσον

Δημήτρης Τομαράς
Προφυλάσσεται ο Βάντερσον

bet365

Ο Βάντερσον που έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν παίζει με Ολυμπιακό, δεν έλαβε μέρος στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα του Πλατανιά την Τετάρτη.
Με τις μηχανές στο φουλ συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Μπορεί επίσημα να μην έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής, άπαντες όμως στον Πλατανιά, εργάζονται προκειμένου να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως για σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που είχε επισημάνει και στους παίκτες στην αρχή της εβδομάδας ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος. Το πρόγραμμα περιλάμβανε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό σε συνθήκες αγώνα, με τον κ.Παράσχο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Μοναδικός που προφυλάχθηκε ήταν ο Βάντερσον λόγω ενοχλήσεων στην μέση του (ακολούθησε ατομικό), ο οποίος όμως έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν είναι στη διάθεση του Παράσχου για το επόμενο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα