Η απάντηση του Δημάτου!

Γιώργος Τσακίρης
Η απάντηση του Δημάτου!

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να... ιδρώσει για να αντιδράσει στην τοποθέτηση του ομολόγου του στον Ολυμπιακό.

Αναμενόμενη προφανώς και σχετικά εύκολη ήταν η απάντηση του Ανδρέα Δημάτου στον Κώστα Καραπαπά και την τοποθέτησή του για το θέμα της επανέρξης του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι με σκωπτικό ύφος αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος την πάσα... πάρε βάλε του ομολόγου του δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει περισσότερες από 15 λέξεις για να δώσει να καταλαβούν όλοι (ακόμη κι ένα πεντάχρονο παιδάκι) πως δεν μπορεί ήταν τουλάχιστον άστοχη η ειρωνική ανάρτηση στα social media του Καραπαπά: «Και για τον τελικό του κυπέλλου, πάντως, τελικά δεν περίμεναν να γίνει καλά ο Μάνταλος…», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Ανδρέας Δημάτος και θύμισε τι είχε γίνει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν (στη χώρα μας βέβαια συνηθίζουμε να ξεχνάμε γρήγορα όπως πάλι αποδείχτηκε) και στον τελικό Κυπέλλου.

Δεν χρειάστηκε καν να αναφερθεί στα ρεπό που χρειάστηκε η ομάδα του Φαλήρου για να μην παίξουν κουρασμένοι στο ΟΑΚΑ σε εκείνη τη ρεβάνς του 1-1 του «Καραϊσκάκη» στο για το Κύπελλο όταν η ΑΕΚ βρισκόταν ακόμη στην Football League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα