Γιαννούλης: «Πρώτα είναι η άμυνα» (vid)

Γιαννούλης: «Πρώτα είναι η άμυνα» (vid)

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Πρώτα είναι η άμυνα» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης «παρέλασε» ενώπιον των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της ασπρόμαυρης Media Day και μίλησε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει:

«Είναι ένα από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Super League, ο οποίος κάνει τη φετινή σεζόν το επόμενο βήμα, συμμετέχοντας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο καλύτερος νέος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν, Δημήτρης Γιαννούλης, μίλησε στην κάμερα του PAOKTV, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος για την πρόκληση του «Δικεφάλου», περιμένοντας τις ευκαιρίες του από τον Βλάνταν Ίβιτς.

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας, ο στόχος μου ήταν αυτός από τον πρώτο δανεισμό, να επιστρέψω και να την βοηθήσω. Από εκεί και πέρα περιμένω τις ευκαιρίες που θα έρθουν από τον προπονητή, για να δείξω ότι είμαι ικανός».

Για αυτό που τον δυσκόλεψε στην αλλαγή θέσης από αριστερό εξτρέμ σε αριστερό μπακ: «Κυρίως τα αμυντικά καθήκοντα και σε αυτό είναι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνομαι πίσω».

Για το αν συζητάει με τον αδερφό του για τα... μυστικά της θέσης: «Ναι... με τον αδερφό μου μιλάω καθημερινά όχι μόνο για το ποδόσφαιρο φυσικά. Με βοηθάει πάρα πολύ και από τη πρώτη στιγμή που άρχισα να παίζω αριστερό μπακ, μου έδινε πολλές χρήσιμες συμβουλές. Η πιο χρήσιμη συμβουλή του ήταν να κοιτάω το αμυντικό κομμάτι και όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου επιθετικά, ωστόσο πρώτα η άμυνα».

Για το ποιος είναι καλύτερος, ο Κώστας ή ο Δημήτρης Γιαννούλης: «Επειδή πιστεύω ότι θα το δει, θα πω ο Κώστας (σ.σ. γέλια). Προς το παρόν!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα