Ακύρωσε την απογευματινή ο Μοράις!

Ακύρωσε την απογευματινή ο Μοράις!

Γιώργος Τσακίρης
Ακύρωσε την απογευματινή ο Μοράις!

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως το επόμενο ραντεβού τους είναι για αύριο το πρωί στις 11:00.

Το γεγονός πως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και προφανώς η επιβάρυνση λανθασμένα των παικτών με επιπλέον καθημερινή δουλειά με μεγαλύτερη του χρονικού ορίου που επιτρέπει η δεδομένη περίοδο που βρισκόμαστε, φαίνεται πως υποχρέωσαν τον Ζοζέ Μοράις σε αλλαγή προγράμματος προπονήσεων...

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως δεν θα υπάρξει απογευματινή προπόνηση όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα και πως το ραντεβού τους στα Σπάτα για προπόνηση θα γίνει την επομένη (σ.σ.: αύριο) στις 11:00 το πρωί. Είναι δεδομένο ότι υπήρξε κουβέντα νωρίτερα του προγράμματος εκγύμνασης που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ (Μπάγεβιτς και Δημητριάδη) οι οποίοι ενημέρωσαν τον Μοράις για όλα τα δεδομένα και το ενδεχόμενο διεξαγωγής της 11ης αγωνιστικής.

Υπενθυμίζουμε πως το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει ο προπονητής της ΑΕΚ την εβδομάδα που διανύουμε (και εφόσον δεν είχαμε πρωτάθλημα) περιελάμβανε σήμερα και αύριο διπλές προπονήσεις στα Σπάτα καθώς και φιλικό ματς το Σάββατο με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών...

Στα της προπόνησης, ο Ρόναλντ Βάργκας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και έχει μια διάταση ημιτενοντώδους μυός στο αριστερό πόδι. Εκτός ήταν ξανά και ο Μανουέλ Ντίας λόγω οσφυαλγίας. Τέλος, οι υπόλοιπου τραυματίες (Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Λέσκοτ) συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα