Δεν έσπασε το ρεκόρ η Γαλλία (vids)

Δεν έσπασε το ρεκόρ η Γαλλία (vids)

Gazzetta team
Δεν έσπασε το ρεκόρ η Γαλλία (vids)

bet365

Η Γαλλία παρουσιάστηκε με αλλαγές κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ήταν καλύτερη, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο ρεκόρ των 14 νικών σε μια σεζόν (0-0). Τα γκολ των αποψινών φιλικών.

Μπορεί οι Γάλλοι να έμειναν αήττητοι στο Φελίξ Μπολάρ, αλλά το ρεκόρ δεν ήρθε... Το 0-0 κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού κράτησε τους Τρικολόρ στις 13 νίκες σε μια χρονιά, κάτι που είχε συμβεί και το 2013. Ο Ντιντιέ Ντεσάν έδωσε χρόνο σε αρκετά νέα πρόσωπα, ωστόσο δε βρήκε τις λύσεις που ήθελε. Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, με τον Γκαμεϊρό και τον Φεκίρ να έχουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η χρονιά έκλεισε με 13 νίκες, αλλά και με την απώλεια του Ευρωπαϊκού τίτλου από την Πορτογαλία.

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, η Ρωσία έκλεισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 2016. Η ομάδα του Τσερτσέσοβ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, η Ρουμανία σε ακόμα ένα ματς δεν έπεισε επιθετικά και το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ του Οζντόεβ.

Ο Κίραλι είπε αντίο στην Εθνική, αλλά το τελευταίο του ματς με τους Μαγυάρους δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Σουηδία, αν και ο 40χρονος γκολκίπερ δε δέχθηκε γκολ. Στο 29' έδωσε τη θέση του στον Μέγιερι και στο 30' ο Λάρσον άνοιξε το σκορ. Ο Τέλιν στο 67' διαμόρφωσε το 2-0 για τους Σκανδιναβούς.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και χωρίς τον Μιλιβόγιεβιτς, η Σερβία ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Ουκρανία. Στο 38' ο «ασπρόμαυρος» Σακόβ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 87' ο Γιαρμολένκο από την άσπρη βούλα πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Τι και αν παρουσιάστηκε στο Μπέλφαστ χωρίς αρκετούς βασικούς, η Κροατία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει της Βορείου Ιρλανδίας 3-0 και να κλείσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 2016. Μόλις στο 9' ο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35' ο Τσοπ πέτυχε το 2-0. Ο Κράμαριτς στο 67' διαμόρφωσε το 3-0 για τη Χρβάτσκα.

Ρωσία - Ρουμανία 1-0
90' Οζντόεβ

Ουγγαρία - Σουηδία 0-2
30' Λάρσον, 67' Τέλιν

Ουκρανία - Σερβία 2-0
38' Σακόβ, 87' πεν. Γιαρμολένκο

Τσεχία - Δανία 1-1
8' Μπάρακ - 38' Γιόργκενσεν

Αυστρία - Σλοβακία 0-0

Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού 0-0

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα