Ιταλία - Γερμανία 0-0

Ιταλία - Γερμανία 0-0

bet365

Ιταλία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε φιλικό αγώνα που έγινε στο San Siro. Δοκάρι οι Azzurri, ακυρωθέν γκολ τα Πάντσερ.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς μετά τη διαδικασία των πέναλτι στο Euro της Γαλλίας, Ιταλία και Γερμανία έμειναν στο 0-0 στο Μιλάνο με τους δύο προπονητές, Τζανπιέρο Βεντούρα και Γιόαχιμ Λεβ, να δοκιμάζουν πράγματα. Η Squadra Azzura παρέμεινε αήττητη στην πόλη από το 1925, όμως και με μόλις 5 νίκες στα τελευταία 26 φιλικά παιχνίδια.

Ο Μπουφόν σταμάτησε τον Γκορέτσκα στο πρώτο δοκάρι στην πρώτη φάση του αγώνα στο 13' και στο σουτ του Ρουγκάνι ο Λένο έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ο Τζίτζι έπεσε στα πόδια του Γκουντογκάν για να σώσει και ο μπακ της Τορίνο, Τζαπακόστα, κόντραρε το σουτ του Μίλερ, σε ένα σαφώς φτωχό πρώτο μέρος. Στο ημίχρονο ο Τζίτζιο Ντοναρούμα πήρε τη θέση του Μπουφόν και ο συμπαίκτης του στην Μίλαν, Ρομανιόλι, αποχώρησε με μικροπρόβλημα.

Ο Φόλαντ ήταν ο παίκτης που 'σκόραρε' για την Γερμανία, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, ενώ ο Μπερναρντέσκι λίγο έλλειψε να το κάνει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα για τους Azzurri. Στο 82' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον φορμαρισμένο, Αντρέα Μπελότι, της Τορίνο να ταλαιπωρεί τους Γερμανούς μέσα στην περιοχή και να γυρίζει αλλά το διαγώνιο δεξί σουτ του πήγε στο δοκάρι.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα