Περέιρα στο gazzetta.gr: «Είμαστε… δοκάρι κι έξω»! (vıds)

Περέιρα στο gazzetta.gr: «Είμαστε… δοκάρι κι έξω»! (vıds)

Περέιρα στο gazzetta.gr: «Είμαστε… δοκάρι κι έξω»! (vıds)

bet365

Με τον ΠΑΟΚ να βλέπει το γκολ με το… κιάλι είναι λογικό τα βλέμματα όλων να πέφτουν πάνω στους φορ. Ένας εξ αυτών, ο Φακούντο Περέιρα, δίνει εξηγήσεις, μέσω του Gazzetta.gr, για το πρόβλημα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, καλώς η κακώς, μπαίνει κι αυτός στο κάδρο των ΠΑΟΚτσήδων όταν η κουβέντα πάει στο πρόβλημα του γκολ για το «Δικέφαλο. Είναι ένας από τους επιθετικούς του, που έχει χάσει κι αυτός απίστευτες ευκαιρίες, ενώ έχει βρει δίχτυα μια φορά στα πλέι οφ του γιουρόπα Λιγκ στην Τιφλίδα και άλλη μια στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ.

-Ο Φακούντο Περέιρα τι απαντάει σ’ όλους όσοι λένε πως ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο γκολ;

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει, άλλες όχι. Με τον Πανιώνιο είχαμε δύο δοκάρια, μεγάλες ευκαιρίες. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει μέσα μόνη της και λες πως έγινε αυτό και άλλες φορές ότι και να κάνεις δεν μπαίνει. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σ΄αυτό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην προπόνηση, να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να είμαστε ήρεμοι. Δεν πρέπει να μας απασχολεί πάρα πολύ αυτό και σιγά σιγά θα αλλάξει η κατάσταση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλο θέμα. Δεν νομίζω ότι ισχύει. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κάνει φάσεις θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. Και εμείς όπως κάθε ομάδα του πλανήτη χάνουμε ευκαιρίες. Δεν μπορούμε να πάρουμε την μπάλα με τα χέρια και να τη βάλουμε στα δίχτυα. Προσπαθούμε όσο περισσότερο γίνεται. Κάποιες φορές δείχνουμε καλό πρόσωπο, κάποιες άλλες όχι. Το θέμα είναι ότι δημιουργούμε καταστάσεις για γκολ».

-Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση της φετινής ομάδας μ’ αυτή του 2014 όταν πρωτοήρθες στον ΠΑΟΚ;

«Δεν θα μπορούσα και δεν θα ήθελα να κάνω αυτή τη σύγκριση κυρίως για το γεγονός ότι φέτος μιλάμε για μία νέα ομάδα, η οποία έχει οκτώ-εννιά νέους παίκτες. Θα μπορούσα να μπω στη διαδικασία αυτή και να κάνω τη σύγκριση αν εκείνη η ομάδα πριν από δύο χρόνια ήταν σχεδόν ίδια. Είναι ανόμοια πράγματα, τελείως διαφορετικές ομάδες, δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση».

-Τελικά, τι φταίει γι’ αυτή την εικόνα; Το έχετε συζητήσει στα αποδυτήρια;

«Δεν έχουμε κάνει κουβέντα με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, δεν σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Δοκάρι και μέσα είσαι παικταράς, δοκάρι κι έξω δεν υπάρχεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε… δοκάρι κι έξω! Οπότε είναι λίγο λάθος να τα μηδενίζουμε όλα».

-Η λύση για να μπει η μπάλα μέσα;

«Να συνεχίζουμε και δουλεύουμε κι ελπίζουμε σύντομα η μπάλα να πάει κάποια στιγμή δοκάρι και μέσα».

-Ο Φακούντο Περέιρα είναι ευχαριστημένος από το ρόλο του φέτος στον ΠΑΟΚ;

«Αν με ρωτάτε για πέρσι θα πω απλά ότι δεν ήμουν μέσα στα πλάνα του προπονητή μου. Εγώ, πάντως, έχω την ίδια όρεξη με πριν από δύο χρόνια όταν πρωτοήρθα στον ΠΑΟΚ. Φέτος, οι σχέσεις μου με τον προπονητή είναι άριστες, ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του. Γνωρίζω ότι μόνο εύκολο δεν είναι να αποφασίζει για το ποιος θα παίξει κάθε Κυριακή, αλλά αυτή είναι η δουλειά του και είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, προσωπικά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και στο γήπεδο όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ».

-Στο μυαλό είναι η Φιορεντίνα και οι όποιες πιθανότητες για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ;

«Κανονικά έπρεπε να είναι το ματς με τη Λάρισα. Θα είναι πρόβλημα για μας να πάμε να παίξουμε στη Φλωρεντία, χωρίς να έχουμε ένα επίσημο παιχνίδι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα κυνηγήσουμε τις όποιες ελπίδες μας απέμειναν στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, μ’ ένα μεγάλο αντίπαλο και ισχυρό κίνητρο για όλους μας».

-Αρχίζει να σας επηρεάζει, να σας ενοχλεί όλη αυτή η κατάσταση με τις αναβολές, την αβεβαιότητα και την συνολική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Το να μην παίζεις δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν άλλαξε κάτι, ούτε μπορούμε να περιμένουμε να αλλάξει κάτι».

-Υπάρχει ελπίδα και φως στην άκρη του τούνελ…

«Ελπίζουμε να γίνουν οι αλλαγές, που πρέπει να γίνουν και από εκεί και πέρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα