«Εσκισαν τα δίχτυα» στην… προπόνηση (vid)

«Εσκισαν τα δίχτυα» στην… προπόνηση (vid)

Gazzetta team
«Εσκισαν τα δίχτυα» στην… προπόνηση (vid)

bet365

Η προπόνηση της Τρίτης είναι παραδοσιακά μια από τις πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι ασπρόμαυροι είχαν κέφια και –το κυριότερο- βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα…

Οι ρυθμοί και η ένταση, στην ανοικτή προπόνηση του Δικεφάλου, ανέβηκαν με τους ποδοσφαιριστές να… βγάζουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα που είχε κομμάτια φυσικής κατάστασης, εκρηκτικότητας, ταχυδύναμης μέσα από ασκήσεις με μπάλα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι Παναγιώτης Γλύκος , Φερνάντο Βαρέλα , Γκάρι Ροντρίγκες προπονήθηκαν κανονικά. Έτσι, οι μοναδικές παρουσίες παραμένουν αυτές των Εβγέν Σάχοφ , Μάριν Λέοβατς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Δείτε το βίντεο της προπόνησης μέσα από το PAOK TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα