Η απόλυτη στήριξη σε Ρέτσο και η ανάγκη για φορ

Η απόλυτη στήριξη σε Ρέτσο και η ανάγκη για φορ

Ο Μπέντο εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να έχει μόνιμα βασικό αριστερό μπακ τον Ρέτσο και να μην πάει για άλλον ακραίο. Η ανάγκη για φορ και τα 2 εκατ. ευρώ του Μεντί.

Η απόλυτη στήριξη σε Ρέτσο και η ανάγκη για φορ

Ο Ρέτσος παραμένει μία πολύ σημαντική μονάδα για τον Μπέντο. Στο σημείο που να σκέφτεται σοβαρά να πορευθεί στο υπόλοιπο της σεζόν με τον πιτσιρικά βασικό αρ. μπακ και να αφήσει ως 2ο τον Ντε Λα Μπέγια. Ως εναλλακτική δηλαδή ο Ισπανός και βασικός ο 18χρονος.

Ο ίδιος ο Πάουλο Μπέντο λοιπόν μπορεί να αλλάξει τα σχετικά δεδομένα και όπως τα ξέραμε για αριστερό μπακ. Όσο για τον Φερλάν Μεντί ο Ολυμπιακός όντως τον έχει βάλει στο μεταγραφικό του... κάδρο και το προσπαθεί. Η Χάβρη όμως στην παρούσα φάση κοστολογεί τον νεαρό της ακραίο αμυντικό με 2 εκατ. ευρώ, ποσό που κάνει τον πειραϊκό σύλλογο να... διστάζει γιατί πρόκειται μεν για ταλέντο αλλά είναι και παίκτης Β' Γαλλίας. 

Πέραν του Παναγιώτη Ρέτσου τον οποίο στηρίζει πολύ ο Ίβηρας υπάρχει και η περίπτωση του Ανδρούτσου και αυτή του Μανθάτη, στους οποίους προσπαθεί να βρει πιο μόνιμο χώρο και χρόνο στην πρώτη ομάδα. Σχετικά με την υπόθεση του φορ ο Ολυμπιακός σαφώς και θα ψαχτεί και στο εξωτερικό.

Για τον Πασιένσια θα βρεθεί ένας τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του για να αδειάσει και η θέση αυτή στο ρόστερ αλλά και να μην πληρώνει ο πρωταθλητής έναν στράικερ που δεν θα μπορεί να παίζει και να προσφέρει ουσιαστικά. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Ένα όνομα που παίζει πολύ δυνατά για την επίθεση παραμένει του Ανσαριφάρντ, με ορισμένες πηγές να εμφανίζουν τον Ολυμπιακό ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Προφανώς και η υπόθεση Ντόλι δεν έχει σχέση με όλα τα παραπάνω.

Best of internet