Το παλεύει για άμεση επανέναρξη ο Κουτσοκούμνης

Το παλεύει για άμεση επανέναρξη ο Κουτσοκούμνης

Το παλεύει για άμεση επανέναρξη ο Κουτσοκούμνης

Αγώνας δρόμου από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη προκειμένου να αρχίσουν και πάλι το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα. Τρέχει για να συσταθεί η νέα ΚΕΔ, με τον χρόνο ωστόσο να πιέζει εξαιρετικά.

Και εκεί που όλοι ήμασταν σίγουροι πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε πρωταθλήματα, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης πάντα βέβαια με τις... ευλογίες της FIFA έχει άλλη γνώμη. Ο επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας παλεύει με τον χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να υπάρξει σύσταση της νέας ΚΕΔ, προκειμένου να γίνουν και οι ορισμοί των αγώνων.

Και μπορεί το όνομα του Γιώργου Ψυχομάνη να έχει κάνει την εμφάνισή του, αλλά από μόνο του αυτό δεν φτάνει. Ο ίδιος πάντως πιστεύει πως ακόμα και σήμερα μπορεί να τα καταφέρει και να είναι σε θέση να ανακοινώσει την σύσταση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, αλλά ξαναλέμε κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Αν πάλι όντως βρει την λύση, τότε τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν κανονικά, κάτι για το οποίο πιέζει έστω και όχι έντονα και η Κυβέρνηση. Ξαναλέμε πάντως πως η πίεση του χρόνου υπάρχει, μια και η σύσταση πρέπει να έχει γίνει ως την Πέμπτη και οι ορισμοί ως την Παρασκευή, αλλά από την άλλη ο Κουτσοκούμνης δείχνει αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει. Μένει να δούμε αν όντως έχει δίκιο...  

Best of internet