«ΟΚ» με Γλύκο, στο… περίμενε άλλοι δύο

«ΟΚ» με Γλύκο, στο… περίμενε άλλοι δύο

«ΟΚ» με Γλύκο, στο… περίμενε άλλοι δύο

bet365

Εκτός από νέες μεταγραφές, πωλήσεις και μετακινήσεις, υπάρχουν και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ο Λούμπος Μίχελ και ο ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να κρατήσουν στην ομάδα.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου (λήγει τον Ιούνιο του 2017) με τον Παναγιώτη Γλύκο δεν είναι κάτι καινούργιο για τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εδώ και καιρό έχει προχωρήσει και σχεδόν ολοκληρώσει τις επαφές με τον Ελληνα διεθνή γκολκήπερ του «Δικεφάλου».

Η σταθερότητα και η ωριμότητα, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, του Γλύκου οδήγησε τον Μίχελ στην απόφαση να ανανεωθεί το συμβόλαιο, καθώς η εκτίμηση όλων μέσα στον ΠΑΟΚ είναι ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Αυτό που απομένει είναι το τυπικό θέμα με τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Γλύκου και οι επίσημη ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Εκτός από την περίπτωση του 30χρονου τερματοφύλακα υπάρχουν και άλλες δύο συμβόλαια, αυτά των Μαλεζά και Περέιρα, που λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο και είναι προς συζήτηση από τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή.

Απόφαση αναφορικά με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες δεν έχει παρθεί και η κουβέντα για μια πιθανή επέκταση της συνεργασίας είναι κάτι που μπορεί να απασχολήσει στο μέλλον τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα