Πήγαν για... ψώνια Τσόρι και Μποτία

Πήγαν για... ψώνια Τσόρι και Μποτία

Δημήτρης Τομαράς
Πήγαν για... ψώνια Τσόρι και Μποτία

bet365

Οι Τσόρι Ντομίνγκες και Αλμπέρτο Μποτία επισκέφθηκαν γνωστό κατάστημα ρούχων και χορηγό του Ολυμπιακού για την βόλτα και τα ψώνια τους.
Ο Αργεντίνος άσος και ο Ισπανός στόπερ ήταν στο κατάστημα Replay στην οδό Ερμού (την περασμένη Παρασκευή) για να κάνουν τα ψώνια τους. Γνώρισαν από κοντά τη νέα φθινοπωρινή / χειμερινή κολεξιόν και διάλεξαν παντελόνια, σακάκια, μπουφάν, πουκάμισα, T-Shirts, παπούτσια και φυσικά Denim από τις πρωτοποριακές σειρές Hyperflex και Hyperfree.
Πριν από λίγες μέρες είχαν κάνει το ίδιο αλλά στο κατάστημα του Golden Hall οι Μπουχαλάκης και Καπίνο. Οι ερυθρόλευκοι άσοι μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους και τον ενθουσιασμό τους για τα νέα τους ρούχα και στα social media τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα