Η συνάντηση των... μικρών της Λίγκας

Η συνάντηση των... μικρών της Λίγκας

bet365

Οι λεγόμενες... μικρές ομάδες του πρωταθλήματος έχουν αυτήν την ώρα συνάντηση προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον τους και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το Gazzetta.gr είναι εκεί.
Ένα βασικό θέμα συζήτησης αφορά στην ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, θέμα που άπαντες θέλουν στο να βρεθεί κοντά στο να τακτοποιηθεί είτε με τον... ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Δηλαδή, είτε θα υπάρξει συμφωνία για να πάρουν οι 12 μικρομεσαίες ομάδες ένα μεγαλύτερο κομμάτι της... πίτας από τα τηλεοπτικά είτε εν τέλει, γιατί θα κριθεί ασύμφορο για τις πιο μεγάλες ομάδες, δεν θα αποκτήσουν αυτήν την δυνατότητα.
Από εκεί και πέρα, φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απασχολεί τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και το θέμα της διεξαγωγής για την αγωνιστική που ακολουθεί στο πρόγραμμα το επόμενο σαββατοκύριακο. Θα γίνει λοιπόν πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ή... δεν θα γίνει; Αυτό μεταξύ άλλων πρόκειται να συζητηθεί - και ίσως θα πρέπει να περιμένουμε για τότε την απόφαση - την Τετάρτη στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Λίγκας. Βέβαια η Λίγκα δεν θα είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση. Την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων έχει αποφασίσει ως γνωστόν η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ με την σύμφωνη γνώμη του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα