Λούμπος, Λούμπος είσαι εδώ;

Λούμπος, Λούμπος είσαι εδώ;

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Λούμπος, Λούμπος είσαι εδώ;

bet365

Ο Inspector Gazzet επιστρέφει με πολύ hot παρασκήνιο από Θεσσαλονίκη. Τι θα γίνει με τον Κλάους; Ποιος θα φύγει πρώτος τον Γενάρη; Και γιατί βγάζει γούστα ο Ουκρανός μάνατζερ;

Απουσίαζα πάλι το σαββατοκύριακο. Σας είχα πει ότι ήμουν καλεσμένος για το Αγγλία-Σκωτία. Αρκετά μηνύματα μου ήρθαν στο twitter και ζήταγαν παρασκήνιο, είδηση, πληροφορία (@InspectorGazzet). Η αλήθεια είναι ότι είχα χρόνο να σας γράψω και είχα κι αρκετά παρασκήνια να σας δώσω και να σας γεμίσω με πληροφορία. Ομως με ζάλισαν οι συνάδελφοι από Ελλάδα και όχι μόνο. Εκτός από τους μάνατζερ που δεν σταμάτησαν να με παίρνουν τηλέφωνο, είχα κλήσεις και από ποδοσφαιριστές, από τεχνικούς διευθυντές μέχρι και προέδρους.

«Βρες μας λύση στο εξωτερικό. Κάνε κάτι. ΣΩΣΕ ΜΑΣ». Τι να τους έλεγα. Αδικο είχαν. Πρωτάθλημα δεν έχουν, αγώνες δεν δίνουν και η αξία τους πέφτει ακόμα περισσότερο. Πως ν' αυξήσει την αξία του Ρέτσου ο Ολυμπιακός; Πως να πείσει παίκτες ο Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό. Πως να βάλει γκολ ο Κλάους για να τον πουλήσει ο Σαββίδης; Και μένα τι με νοιάζει θα μου πείτε. Δεν με νοιάζει. Τις δουλειές μου τις έχω οργανώσει καλά και τον Γενάρη με 2-3 μεταγραφούλες που θα κάνω σε Αγγλία και Ισπανία θα βγάλω την χρονιά. Τώρα στην Ελλάδα; Καλή σας τύχη.

Μέχρι να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα όμως σας έχω παρασκηνιάκι από Θεσσαλονίκη. Ναι ναι δεν έχουν καλά... στεγανά στην Τούμπα και υπάρχουν καλοθελητές που με παίρνουν τηλέφωνο και μου τα λένε. Χαρτί και καλαμάρι. Δώστε βάση λοιπόν καλά μου Gazzettόπαιδα για να μαθαίνετε πως λειτουργούν οι ομάδες στην Ελλάδα.

«Τον Κλάους λένε ότι θέλουν να πουλήσουν στον ΠΑΟΚ. Ετσι τους είπαν, έτσι λένε. Σιγά μην έρθει πρόταση για τον Στέφανο μέσα στον Ιανουάριο. Καλοκαιράκι και βλέπουμε. Αν μέχρι τότε παίξει και βάλει κανένα γκολάκι», μου είπε σε άλλη γλώσσα και χρειάστηκα να φωνάξω την ωραία συνεργάτιδά μου για να το μεταφράσει. «Συνέχισε» του είπα αφού κατάλαβα τι μου είχε πει.

«Ο Γκόικο (σ.σ. τον Τσίμιροτ μου έλεγε) μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες. Για Γερμανία άκουσα. Οπως τέσσερα χρόνια πριν ο Βιεϊρίνια», μου είπε πάλι σε άπταιστα ρωσικά (ουπς καρφώθηκα) και του έκλεισα το τηλέφωνο. Δεν ήθελα να μάθω περισσότερα θα τα μάθαινα μόνος μου.

Παρακολούθησα τις κινήσεις του Μίροσλαβ Στέβιτς. Του Σέρβου ατζέντη ο οποίος είναι και μάνατζερ του Τσίμιροτ. Ηρθε Θεσσαλονίκη και είδε μαζί με τον Μίχελ το ΠΑΟΚ-Αγιαξ για το Uefa Youth League. Και φωτογραφία σας έχω (αυτός στα δεξιά είναι).

Βεβαίως μόλις έσκασε μύτη το αφεντικό, ο Λούμπος την έκανε και πήγε να κάτσει δίπλα του (πάρτε κι αυτήν την φωτό). Και μπορεί το καλοκαίρι να έγραφαν για γερμανικές ομάδες αλλά έμαθα ότι τον Γενάρη θα επιστρέψει μία από αυτές με συγκεκριμένη πρόταση.

Σας το πάω κι ένα βήμα παραπάνω. Την πρόταση αυτή δεν θα την αρνηθεί ούτε ο Λούμπος Μίχελ ούτε και ο Ιβάν Σαββίδης (Γέροντας Ιnspectorισίος) ο οποίος θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Γι' αυτό και τον Γενάρη θα ψάξουν και γι' αμυντικό χαφ στην Τούμπα. Αντε πάρτε το κι αυτό. Εκτός κι αν στην Θεσσαλονίκη θα θελήσουν να βγάλουν το δεύτερο μισό με τον Κάνιας, τον Χαρίση άντε και τον Σάχοβ!

Τώρα που είπα Σάχοβ. Δώστε βάση τι γίνεται... Ο νεαρός Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Ζαμπλί που έκανε τόσες δουλειές το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ (Μάτος, Σάχοβ και... Μάκ στην Ζενίτ) βγάζει γούστα (τι ωραία έκφραση αυτή εκεί στην Θεσσαλονίκη. Πως να την μεταφράσω στους Αγγλους;). Αρκετά στελέχη στην ΠΑΕ έχουν ενοχληθεί από τον Ζαμπλί ο οποίος ζητάει μαθαίνω με άκομψο τρόπο το... μερτικό του.

Πάντως, επειδή γράφτηκε και λέχθηκε ότι το Ρουμανία-Πολωνία θα έβλεπε άνθρωπος του ΠΑΟΚ (ίσως να ήταν και ο ίδιος ο Λούμπος), αλλά δεν σας το λέω ως σίγουρο), απλά να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή όλως τυχαίως ήταν και ο συγκεκριμένος Ουκρανός ατζέντης στο Βουκουρέστι. Χα, χα, χα. Δεν καρφώθηκαν καθόλου όμως ε;

Λούμπος, Λούμπος είσαι εδώ;

Η όπως μου είπε άτομο δίπλα στον Ιβάν (πιο δίπλα δεν γίνεται...). Λούμπος, Λούμπος θα είσαι εδώ;

Συνεχίστε την καλή δουλίτσα που κάνετε στο twitter. Θα σας επιβραβεύω. Τα ψαγμένα τουίτ σε quiz που βάζω θα τ' ανεβάζω στο μπλογκ μου. Συνεχίστε να με ακολουθείτε στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet