Στον Περιφερειάρχη ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Στον Περιφερειάρχη ο ΠΑΣ

bet365

Ο Αλέξανδρος Πότσης συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη με θέμα το φιλικό των παλαιμάχων με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα
Συνάντηση με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη είχε σήμερα ο Αλέξανδρος Πότσης. Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣ έδωσε στον Περιφερειάρχη Ηπείρου ένα εισιτήριο του φιλικού που θα δώσουν οι παλαίμαχοι της ομάδας με τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα και συζήτησαν θέματα γύρω από το ματς. Στην προπόνηση οι παίκτες πέρασαν από αξιολόγηση FMS. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ
Συνάντηση είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με τη διοργάνωση της δράσης αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες που υλοποιείται στην πόλη μας υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ
Ο κ. Καχριμάνης εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη στήριξη του στην ΠΑΕ και τις δράσεις της και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στο να βρεθεί ο μεγαλύτερος ίσως σύλλογος παγκοσμίως στην πόλη μας και το γήπεδο μας. Στον κ. Περιφερειάρχη δόθηκε το εισιτήριο του από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Αλέξανδρο Πότση με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα