Δρακόπουλος: «Ποιοι είναι αυτοί;»

Δρακόπουλος: «Ποιοι είναι αυτοί;»

Gazzetta team
Δρακόπουλος: «Ποιοι είναι αυτοί;»

bet365

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος «επιτέθηκε» εκ νέου φραστικά στους Παπαθανασάκη και Καγιούλη
Σχεδόν καθημερινές είναι οι τοποθετήσεις του Θοδωρή Δρακόπουλου για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Γηραιού συμμετέχει στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην ΠΑΕ και «επιτέθηκε» εκ νέου στην διοίκηση της ομάδας μέσω του «Arena FM». Κυρίως στους Παπαθανασάκη, Καγιούλη. «Ποιοι είναι αυτοί; Ποια είναι η εταιρία τους; Δεν ήρθε καιρός να μας πούνε; Εμείς είπαμε να μας πούνε πόσα χρωστά ο Ηρακλής να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αλλά ο κύριος Παπαθανασάκης θέλει να υπογράψουμε χαρτί και να πάρει 1 εκατομμύριο ευρώ πριν καν αρχίσει ο έλεγχος . Αν αναλάβουμε εμείς, ο κόσμος θα μας στηρίξει, θα έρθει στο γήπεδο. Θα πουλήσουμε 3.000 με 4.000 διαρκείας. Αυτά είναι 400.000 ευρώ και καλύπτεται ένα μεγάλο κομμάτι», είπε σχετικά.
Και συνέχισε. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι ο Καγιούλης και τι κάνει. Μάλλον είναι ένας άνθρωπος του Παπαθανασάκη που διαχειρίζεται την ομάδα επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στην Θεσσαλονίκη. Εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και σαν μάνατζερ παικτών να διακινήσει παίκτες μέσω του Ηρακλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα