Επέστρεψαν οι διεθνείς

Επέστρεψαν οι διεθνείς

Γιώργος Τσακίρης
Επέστρεψαν οι διεθνείς

bet365

Πλην του Γιόχανσον, ο οποίος θα παίξει και στο φιλικό της Σουηδίας, οι υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Η δεύτερη εβδομάδα δυνατής δουλειάς από τον Ζοσέ Μοράις μπορεί να ξεκινήσει πλέον, με την επιστροφή και των διεθνών. Αν εξαιρέσουμε τον Γιόχανσον, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στο φιλικό ματς της εθνικής Σουηδίας, οι Μάνταλος, Μπακασέτας και Γαλανόπουλος επέστρεψαν στα Σπάτα και τίθενται στη διάθεση του Μοράις.

Για την ακρίβεια, ο Μπακασέτας δεν είναι ακόμη στο 100%, όπως έδειξε και το γεγονός ότι δεν έπαιξε στο Ελλάδα-Βοσνία, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα και μάλιστα με προσοχή μέχρι να απαλλαγεί εντελώς από τις ενοχλήσεις και από Τρίτη θα ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ σε τι σημείο βρίσκεται η αποθεραπεία του.

Από εκεί και πέρα, από Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Πέκχαρτ, ο οποίος την Δευτέρα ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Λέσκοτ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και οι Τσιγκρίνσκι-Χριστοδουλόπουλος, με τα μυικά προβλήματα, άρχισαν θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα