Πορτιέρο στα... σίγουρα!

Πορτιέρο στα... σίγουρα!

Νίκος Αθανασίου
Πορτιέρο στα... σίγουρα!

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αρκετές επαφές στην Ιταλία για την θέση του τερματοφύλακα, ωστόσο, ουδείς έχει πάρει προβάδισμα. Τι ισχύει για Ράφαελ και Γκάμπριελ. Η άποψη για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό είναι η βελτίωση της ομάδας και η παρουσίαση ενός «τριφυλλιού» μετά την διακοπή που θα παίρνει νίκες και θα αλλάξει την δύσκολη κατάσταση που έφεραν οι δύο βαριές ήττες από Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακό. Ο Αντρέα Στραματσόνι από αύριο, Τρίτη που επιστρέφουν οι «πράσινοι» στις προπονήσεις θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά στην φυσική κατάσταση, ωστόσο, «δουλεύει» αρκετά και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ως πρωταρχικό μέλημα, την απόκτηση τερματοφύλακα και αμυντικού μέσου. Το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει το «ψάξιμο» για την θέση κάτω από τα δοκάρια και έχει μία λίστα με αρκετούς υποψηφίους, τους οποίους «ακολουθεί» και βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις με τους τεχνικούς διευθυντές των ομάδων τους. Αυτή την στιγμή κανείς από την σχετικά μεγάλη λίστα(6-7 παικτών) δεν έχει πάρει προβάδισμα και ο «Στράμα» θα συνεχίσει το... ξεσκόνισμα, καθώς δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο, επιθυμώντας να βάλει μία σίγουρη λύση στα γκολπόστ! Αν γίνεται, μάλιστα, με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό!

Όσον αφορά το όνομα του Ράφαελ που έφερε στο φως η ιστοσελίδα «Leoforos», ο πορτιέρο της Νάπολι ήταν ψηλά στην καλοκαιρινή λίστα του Παναθηναϊκού. Το θέμα, τότε, δεν προχώρησε και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά τον Δεκέμβρη για τον δανεισμό του παίκτη που είναι «δεύτερος» στην τριάδα πίσω από τον πολύπειρο Ισπανό, Ρέινα.

Από κει και πέρα, πάντα είναι στα υπ΄όψιν ο Καρίτσο της Ίντερ ενώ ο Γκάμπριελ της Μίλαν έχει προταθεί και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ώστε να βρίσκεται στην shortlist του Ιταλού την ώρα που θα προχωρήσει η υπόθεση τερματοφύλακας.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει η άποψη μελών της διοίκησης, ώστε να δωθούν ευκαιρίες στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο και δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Και να μην αποκτηθεί πορτιέρο! Σκέψη αρκετά... extreme που δεν έχει επαφή με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως ο ομογενής ποδοσφαιριστής δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο, ενώ θα ήταν τεράστιο ρίσκο να εμπιστευθεί ο Παναθηναϊκός την θέση κάτω από τα δοκάρια, στον άπειρο από συνθήκες πρωταθλητισμού, 22χρονο άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα