Προπόνηση με κρύο και επιστροφές

Προπόνηση με κρύο και επιστροφές

Gazzetta team
Προπόνηση με κρύο και επιστροφές

bet365

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ άρχισαν σιγά σιγά να επιστρέφουν στη Νέα Μεσημβρία και μαζί επέστρεψε και το… κρύο, που είναι ιδιαίτερα τσουχτερό στην περιοχή, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο.Τα είπαν Μίχελ και Ίβιτς.

Στο δελτίο Τύπου της προπόνησης της Δευτέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προπόνηση της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία ήταν η πρώτη ξεκάθαρη απόδειξη πως the winter is coming. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πήραν την πρώτη κρυάδα για τα προσεχώς…

Αντιανεμικά, ισοθερμικά, κασκόλ, σκούφοι και γάντια ήταν εξίσου απαραίτητα με τις μπάλες για την πραγματοποίηση της προπόνησης μετά την απότομη αλλαγή του καιρού. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η δουλειά επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην υπομονή που πρέπει να έχει η ομάδα στην ανάπτυξη. Από τους διεθνείς επέστρεψαν οι Τσίμιροτ, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης , ενώ οι Τζαβέλλας, Γλύκος, Ροντρίγκες , Βαρέλα αναμένεται να είναι πίσω για την προπόνηση της Τρίτης (15.11) που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

Οι Λέοβατς και Σάχοφ θα επιστρέψουν στην προπόνηση της Πέμπτης, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες της Κροατίας και της Ουκρανίας.

Το θετικό για τον Βλάνταν Ίβιτς είναι πως το ιατρικό δελτίο παραμένει κενό με τον Τζάλμα Κάμπος να προπονείται με την ομάδα προκειμένου να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας».

Τετ α τετ Μίχελ - Ίβιτς

Πριν από την προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή, Βλάνταν Ίβιτς. Στο τραπέζι της κουβέντας των δύο ανδρών θα «έπεσαν» μεταγραφικά ζητήματα, καθώς ο Μίχελ έλειπε στο εξωτερικό, αλλά και διάφορα άλλα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα