Αργεί ακόμα ο Σουμπίνιο, ψάχνεται μεταγραφικά ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Αργεί ακόμα ο Σουμπίνιο, ψάχνεται μεταγραφικά ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Σουμπίνιο θα λείψει από τις προπονήσεις του Λεβαδειακού για τουλάχιστον 10 ακόμα ημέρες ενώ η κατάστασή του είναι ένας έξτρα λόγος μεταγραφικής αναζήτησης των Βοιωτών.

Όπως έχουμε τονίσει ξανά, παραμένει αβέβαιο εάν και πότε ο Σουμπίνιο θα είναι σε θέση να παίξει. Μετά την επιστροφή του από την Βραζιλία που εκτιμάται το νωρίτερο σε 7 - 10 ημέρες ο Λεβαδειακός θα τον περάσει ξανά από εξετάσεις για να διαπιστώσει την ετοιμότητά του και την εν γένει κατάστασή του. Παράλληλα όμως οι Βοιωτοί ήδη ψάχνονται για παίκτη στον άξονα που θα καλύψει το κενό του. Πέραν της γνωστής δοκιμής με παίκτη από την Ακτή Ελεφαντοστού θα περάσουν από το... μικροσκόπιο του Ντόστανιτς τουλάχιστον 2 - 3 ακόμα παίκτες στο προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα