Και πάλι ατομικά ο Ντιγκινί

Και πάλι ατομικά ο Ντιγκινί

Και πάλι ατομικά ο Ντιγκινί

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου την Δευτέρα, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, με τον Ντιγκινί να προπονείται και πάλι ατομικά.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, μπήκαν και πάλι σε φουλ ρυθμούς, με μοναδική εξαίρεση τον Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και εν συνεχεία γυμνάστηκε ατομικά. 

Την Δευτέρα επιστρέφει και ο Γκορμπούνοφ από την Εθνική Λευκορωσίας και την Τρίτη θα βρεθεί στην προπόνηση του Ατρόμητου. Την ίδια μέρα, ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων και οι Κατράνης, Λημνιός, Νάτσος με την Ελλάδα να βρίσκεται κοντά σε πρόκριση στην Elite Round.

Συλλυπητήρια Ατρόμητου στην οικογένεια του Γιώργου Γεωργιάδη

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, εξέφρασε και την θλίψη για τον χαμό του Γιώργου Γεωργιάδη, δίνοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του...

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του κορυφαίου πολεμικού ανταποκριτή και φίλου της ομάδας μας Γιώργου Γεωργιάδη.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στο νεκροταφείο Περιστερίου και την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν το μέλος ου Δ.Σ. Βασίλης Μπέτσης και ο Εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Κατώνης.

Στην οικογένεια του αλλά και στο δημοσιογραφικό κόσμο που έχασε ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη του, απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Best of internet