«Κάτι τρέχει» με τον Κάτσε

«Κάτι τρέχει» με τον Κάτσε

«Κάτι τρέχει» με τον Κάτσε

bet365

Ο Εργκίς Κάτσε δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Στο Πλζεν δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν, έχασε τη θέση του στην εθνική Αλβανίας, ενώ ο ίδιος ψάχνει τον επόμενο σταθμό.

Ο Αλβανός μέσος, που το καλοκαίρι παραχωρήθηκε για ένα χρόνο δανεικός στην Βικτόρια Πλζεν έχοντας ανανεώσει πρώτα το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, περιμένει πως και πώς να φτάσει η 8η Δεκεμβρίου για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είναι το σπίτι του, εκεί ζει η οικογένεια του, εκεί είναι οι φίλοι του.

Το πρωτάθλημα στην Τσεχία, λόγω του χειμώνα, διακόπτεται στις 8 Δεκεμβρίου και μαζί ένα εφιαλτικό διάστημα για τον 23χρονο μέσο, που έφτασε να προπονείται κάποιες φορές με τη δεύτερη ομάδα της Βικτόρια Πλζεν, καθώς ο Ρόμαν Πίβαρνικ δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Φρόντισε να τον ενημερώσει μέσω SMS για την απόφασή του, ενώ είχε προηγηθεί και μια ταραγμένη περίοδο στην εθνική ομάδα της χώρας του, με τον Τύπο στην Αλβανία να γράφει για επεισόδιο ανάμεσα στον Κάτσε και τον Ιταλό ομοσπονδιακό προπονητή, Τζιάνι ντι Μπιάζι.

Γενικότερα το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν πηγαίνει καλά για τον Κάτσε, που έχει ενημερώσει τον ατζέντη του για το ενδεχόμενο να βρεθεί άλλη ομάδα προκειμένου να συνεχιστεί ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ.

Θέμα επιστροφής του στην Τούμπα δεν τίθεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρά τα όσα ψιθυρίζονται πέριξ της Μικράς Ασίας, με τον Αλβανό ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας που θα έχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής και όχι να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα