«Αν είχα την τρομπέτα του ΠΑΟΚ, θα πέθαινα»

«Αν είχα την τρομπέτα του ΠΑΟΚ, θα πέθαινα»

«Αν είχα την τρομπέτα του ΠΑΟΚ, θα πέθαινα»

Για τις στιγμές που πέρασε μαζί με μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου όταν δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκαν, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά και το φόβο για το χειρότερο σενάριο αν είχε στα χέρια του την τρομπέτα του ΠΑΟΚ μίλησε ο τρομπετίστας της Εθνικής, Τάσος Κωτούλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM:

«Είμαστε όλοι καλά. Ευτυχώς το συμβάν έληξε. Είχε πολλά σχολεία μετά το ματς, βγάζαμε φωτογραφίες, είχε αδειάσει το γήπεδο. Σε εκείνο το σημείο δεν είχε φωτισμό. Δεχθήκαμε τέσσερα άτομα επίθεση, 30 κουκουλοφόρων με καλυμμένα τα πρόσωπα. Δε μας αγγίξανε, ήθελαν να πάρουν μόνο την τρομπέτα. Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Αν θέλανε θα μας κάνανε ζημιά. Δε θα γλιτώναμε. 

Δεν έχεις καμία θέση στην Αθήνα μας, μου είπε ένας και με έβρισε χυδαία. Ο αρχηγός τους είπε, μην τον αγγίξετε. Σε λίγο ήρθε η σεκιούριτι. Μόνο ο Μαρινάκης δεν με πήρε τηλέφωνο. Μου είπαν αν είναι δικός μας θα τον βρούμε να βγει να ζητήσει συγγνώμη.. 

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και αυτό δεν αλλάζει. Από τον ΠΑΟΚ με ζήτησε η Εθνική. Πάω στην Αθήνα, γιατί με φωνάζουνε. Έρχονται παιδάκια από την Καλαμάτα και από παντού και μου λένε είμαστε ΠΑΟΚ. Αυτό με συγκινεί. 

Αν ήταν του ΠΑΟΚ η τρομπέτα θα πέθαινα. Αν είχα αυτήν του ΠΑΟΚ δεν ξέρω αν θα ζούσα. Με αυτήν του ΠΑΟΚ πήγα το 2004. Το 2008 άλλαξα την τρομπέτα. 

Ο Τζαβέλλας άκουσε τόσα μπινελίκια από μια μερίδα, απέναντι από τους επισήμους ψηλά. Τζαβέλα, Γλύκο και εμένα».

Best of internet