Είχε απορρίψει νέο συμβόλαιο ο Μέσι!

Είχε απορρίψει νέο συμβόλαιο ο Μέσι!

Είχε απορρίψει νέο συμβόλαιο ο Μέσι!

Η «Marca» τραντάζει τα θεμέλια της Μπαρτσελόνα με δημοσίευμα που κάνει λόγο για άρνηση του Λιονέλ Μέσι να υπογράψει νέο συμβόλαιο, τον περασμένο Ιούλιο!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ των Καταλανών είναι από εκείνος που βρίσκονται στη... λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο, σε αντίθεση με τους Νεϊμάρ, Μπουσκέτς και Μασεράνο που ήδη υπέγραψαν και με τον Λουίς Σουάρες του οποίου η υπόθεση οδεύει προς συμφωνία, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα για την περίπτωση του Λίο.

Όπως αναφέρει στο σημερινό (14/11) της φύλλο η «Marca», ο Μέσι, είχε αρνηθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο τον περασμένο Ιούλιο και βάσει του εν ρεπορτάζ του εν λόγω Μέσου, ένας από τους κύριους λόγους σχετιζόταν με την δικαστική του υπόθεση της φοροδιαφυγής και της ποινής που του επιβλήθηκε.

Η «Marca» τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής έχει όλη την καλή πρόθεση και διάθεση να τιμήσει το τρέχον συμφωνητικό του με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2018, ωστόσο, για την επόμενη μέρα, τα πάντα «θολώνουν» αυτή τη στιγμή...

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, είχε σοκαριστεί όταν ενημερώθηκε για την άρνηση του Αργεντινού, ωστόσο, στις τάξεις του συλλόγου της Καταλονίας παραμένουν ψύχραιμοι και αναζητούν λύσεις...

Best of internet