Τοροσίδης: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Τοροσίδης: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Νίκος Τσιώκος
Τοροσίδης: «Μπορούσαμε τη νίκη»

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Εθνικής μας μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Βοσνία και αναφέρθηκε στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Η Εθνική μας ομάδα... έσωσε τον βαθμό στο 94', όμως θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη κόντρα στη Βοσνία, όπως είπε ο Βασίλης Τοροσίδης στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Ο Έλληνας μπακ αναφέρθηκε στη συνέχεια και στη μάχη της δεύτερης θέσης, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό που η «γαλανόλευκη» δεν έχασε.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχησε. Μπήκαμε τα πρώτα λεπτά καλά, είχαμε την υπεροχή, αλλά με ένα τυχερό γκολ προηγήθηκε η Βοσνία. Με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Εκτός την ευκαιρία του Πιάνιτς, οι Βόσνιοι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω, μπήκαν για να κρατήσουν το σκορ. Αξίζαμε το γκολ και δίκαια πήραμε το Χ», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν η ισοπαλία αυτή ισοδυναμεί με νίκη: «Με την τροπή που πήρε το ματς, αφού η ισοφάριση ήρθε στο 94', κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα μονομαχήσουμε για τον ρεαλιστικό χώρο της δεύτερης θέσης είναι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς διαφορά από τους Βόσνιους και πάμε να παίξουμε με Βέλγιο και Βοσνία για τη δεύτερη θέση».

Για την εικόνα της Ελλάδας μέχρι τώρα: «Δεν χάσαμε, αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε κάνει καλή αρχή, αλλά έχει ακόμα πολλά ματς. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια, στην οποία πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα