Αποθέωση για Γιόχανσον

Αποθέωση για Γιόχανσον

Gazzetta team
Αποθέωση για Γιόχανσον

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς της Σουηδίας με τη Γαλλία και έχει γίνει θέμα συζήτησης στην πατρίδα του.

Ο μέσος της ΑΕΚ τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στους Τρικολόρ πριν λίγες μέρες και ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Αντερσον, τον αποθέωσε μιλώντας στην Aftonbladet.

«Είναι σκληρός όταν πρέπει αλλά επίσης άνετος όταν χρειάζεται να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Ο Γιάκομπ έχει το χαρακτηριστικό του να καλύπτει σωστά τους χώρους και είναι ένας παίκτης που κρατάει τη θέση του όταν πρέπει», είπε σχετικά ο Αντερσον, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν θα τον χρησιμοποιήσει ξανά μαζί με τον Αλμπίν Εκνταλ στο κέντρο: «Συνήθως χρησιμοποιούμε δύο αμυντικούς μέσους όταν παίζουμε εκτός έδρας αλλά νομίζω ότι έγινε σαφές στο ματς με τη Γαλλία ότι αμφότεροι μπορούν να παραμείνουν στην ενδεκάδα. Ο ρόλος αυτός που είχε ο Ντάνιελ Σιόλουντ στη Νόρκεπινγκ, υπό τις οδηγίες μου, ταιριάζει στον Γιόχανσον».

Στην ίδια εφημερίδα μίλησε και ο ίδιος ο Γιόχανσον, λέγοντας ότι «έχω γίνει πιο άνετος με τη μπάλα, δεν τη δίνω πια απλά στον διπλανό μου. Συμμετέχω περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι και προωθώ τη μπάλα μπροστά. Ωστόσο το βασικό πλεονέκτημά μου είναι ότι είμαι αποτελεσματικός στον αμυντικό τομέα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα