Στάση αναμονής από Μελισσανίδη!

Στάση αναμονής από Μελισσανίδη!

Γιώργος Τσακίρης
Στάση αναμονής από Μελισσανίδη!

bet365

Σε ό,τι αφορά το θέμα της συνάντησης των Big-4 με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, το αφεντικό της ΑΕΚ δεν ανοίγει τα χαρτιά του και δεν έχει πει «ναι» ή «όχι»...

Στο θέμα της συνάντησης των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με τον απεσταλμένο της FIFA, ώστε να δουν πώς μπορεί να προχωρήσει το πράγμα και τι μπορεί να γίνει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αφεντικό της ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμη κάποια οριστική απόφαση και δεν ανοίγει σε κανέναν τα χαρτιά του αναφορικά με τις σκέψεις του για αυτή τη συνάντηση και το τι μπορεί να φέρει. Αυτό που αντιλαμβάνονται όλοι στην Ενωση, είναι ότι ο Μελισσανίδης προφανώς δεν... πετάει και από την χαρά του στη σκέψη του να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και στη γραμμή Αλαφούζου, όπως αυτή παρουσιάζεται, με το απόλυτο «όχι».

Ο Μελισσανίδης προφανώς, όπως προκύπτει από όσα γράψαμε, δεν είναι και στο απόλυτο «ναι» του Ιβάν Σαββίδη, περιμένοντας να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Στο κάτω-κάτω, αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα πάει και ποιος όχι σε αυτή τη συνάντηση. Αν, πάντως, αυτή η συνάντηση οριστικοποιηθεί και αποφασιστεί η παρουσία όλων των υπόλοιπων, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι και ο Μελισσανίδης εκεί αφού η ΑΕΚ δεν έχει καμία διάθεση να είναι αυτή που θα... ακυρώσει τα πάντα.

Η θέση της Ενωσης, άλλωστε, είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό: Θα είναι αρωγός σε αυτό που πρέπει να γίνει και είναι απαραίτητο ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να απαλλαγεί από τα χρόνια προβλήματα διαφθοράς και να γίνει ένα νέο καλύτερο ξεκίνημα, με στόχο την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα