Η στήριξη Τσιώλη στους «μικρούς»

Η στήριξη Τσιώλη στους «μικρούς»

Gazzetta team
Η στήριξη Τσιώλη στους «μικρούς»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ τόνισε πως η ομάδα θα «ξαναγεννηθεί» μέσα από τα παιδιά της Κ-20 και της Κ-17
Την πρόθεσή του να στηρίξει τους νεαρούς παίκτες της Λάρισας εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης, με αφορμή το φιλικό των «μεγάλων» με την Κ-20. «Μετά το παιχνίδι στον Παναιτωλικό έχουμε ολοκληρώσει μία πολύ έντονη εβδομάδα με κορύφωση το σημερινό οικογενειακό παιχνίδι. Κάτι που μπορώ να δηλώσω, είναι πως θα καθιερωθεί αυτός ο αγώνας και όχι μόνο με τη Κ20, αλλά και με την Κ17. Με τέτοια ματς μας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάζουμε και παιδιά, όπως και να τους δίνουμε κίνητρο να προετοιμάζονται καταλληλότερα. Θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στο τέλος της χρονιάς να μπορούμε να βλέπουμε ακόμα πιο ανταγωνιστική την Κ20, γιατί η Α.Ε.Λ. μέσα από αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ξαναγεννηθεί», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Από την προετοιμασία της πρώτης ομάδας είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Αύριο έχουμε ρεπό για να χαλαρώσουν και οι παίκτες και την Τρίτη ξεκινάμε και πάλι.
Πρέπει όμως να μάθουμε αν θα παίξουμε ή όχι με τον ΠΑΟΚ για να ετοιμαστούμε σωστά».
Στο φιλικό η «πρώτη» ομάδα κέρδισε με 3-1, χάρη σε τέρματα των Μαρουκάκη (2), Κάπος. Για τους μικρούς είχε ανοίξει το σκορ ο Χοτζάλι.
ΑΕΛ: Καβουσάκης, Κόντορ, Μασούρας, Φάρκας, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα(10’ Λαμπρόπουλος, 38’ Ναβάρο), Κουτσιανικούλης, Καπός. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Φατιόν, Ναζλίδης, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Μαρουκάκης.
Κ20: Παϊτέρης, Κυρίτσης Ι., Αναγνώστης, Παπαδόπουλος, Ναλμπάντης, Γεωργακόπουλος, Καραλούλης, Χοτζάλι, Νούσιας, Μακρής, Κεϊτά. Έπαιξαν και οι: Χατζής, Καλούσης, Κρητικός, Μαστακούλης, Τζέκας, Κυρίτσης Θ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα