Σενάρια από την Αργεντινή για Ντομίνγκες και Ρίβερ Πλέιτ

Σενάρια από την Αργεντινή για Ντομίνγκες και Ρίβερ Πλέιτ

Θοδωρής Βασίλης
Σενάρια από την Αργεντινή για Ντομίνγκες και Ρίβερ Πλέιτ

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο και στην Αργεντινή νέα σενάρια θέλουν την Ρίβερ Πλέιτ να ψάχνει τρόπο να τον φέρει πίσω τον Ιανουάριο.

Στην λίστα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο και της Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται ο Τσόρι Ντομίνγκες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Αργεντινή. Ο τεχνικός των «μιγιονάριος» χει ζητήσει την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου με τον Ντομίνγκες να είναι από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται.

Η Ρίβερ Πλέιτ θα επιθυμούσε ο Ντομίνγκες να μετακόμιζε στο «Μονουμεντάλ» τον Ιανουάριο κάτι όμως που βρίσκει τον ίδιο αρνητικό αφού δεν επιθυμεί μια μετακόμιση της οικογένειάς του στα μέσα της σεζόν με τα παιδιά του να πηγαίνουν σε ισπανόφωνο σχολείο στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δύσκολα θα τον αφήσει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του Αργεντινού στην αγαπημένη του ομάδα να γίνει το καλοκαίρι όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα