«Με το επόμενο μαφιόζικο χτύπημα ο Τσίπρας γίνεται... Θάτσερ»

Gazzetta team
«Με το επόμενο μαφιόζικο χτύπημα ο Τσίπρας γίνεται... Θάτσερ»

bet365

Μέχρι τα άκρα είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να μπει τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με κυβερνητικά στελέχη να τολμούν να πουν πως δεν αποκλείεται να γίνει και... Θάτσερ στο επόμενο χτύπημα.

Το τελευταίο κρούσμα και η επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Μπίκας με τον εμπρησμό του σπιτιού του στην Χαλκιδική, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει την απόφαση να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι έτοιμος να το κάνει με όποιο τίμημα.

Σύμφωνα με την «Live Sport» ο Πρωθυπουργός μπορεί να γίνει ακόμη και... Θάτσερ, αν υπάρξει νέο «χτύπημα» στο χώρο του ποδοσφαίρου σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα κυβερνητικά στελέχη και να αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, άτομα που έχουν άμεσες ή έμμεσες σχέσεις με τον Πρωθυπουργό, τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Αν συνεχιστούν τα μαφιόζικα χτυπήματα στο ποδόσφαιρο ή οι πράξεις βίας στα γήπεδα, τότε ο Τσίπρας θα γίνει... Θάτσερ και θα αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα