Σκέψεις για κάμερες σε τουρνικέ και διάφορες αλλαγές...

ΑΠΟ 1Η ΓΕΝΑΡΗ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Σκέψεις για κάμερες σε τουρνικέ και διάφορες αλλαγές...

Η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σειρά αλλαγών σε σχέση με το status των εισιτηρίων και της εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα με αφορμή και την επικείμενη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σκέψεις για κάμερες σε τουρνικέ και διάφορες αλλαγές...

Κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εισιτήρια που να πωλούνται στην μαύρη αγορά, από φιλάθλους που μπαίνουν με ένα (!) εισιτήριο, από υπεράριθμες Θύρες και ένα σωρό άλλα πράγματα. Η Κυβέρνηση φέρεται να είναι αποφασισμένη να βάλει σε μία τάξη την υπάρχουσα κατάσταση και αφορμής δοθείσης από το ηλεκτρονικό εισιτήριο που το πλάνο το θέλει να ξεκινάει από την 1η Γενάρη του 2017.

Υπάρχουν σκέψεις για διάφορες κινήσεις. Για κάμερες και σύστημα ελέγχου στα τουρνικέ αλλά και μπορούν να "κλειδώνουν" όταν μπαίνει στην Θύρα ο προβλεπόμενος αριθμός. Ακόμα λύσεις και μορφές ελέγχου και για την διανομή των εισιτηρίων, διότι εκτός των άλλων έχει παρατηρηθεί να χρησιμοποιείται ίδιο ΑΦΜ για 5 και 10 εισιτήρια ή και ίδιο ΑΜΚΑ για ανάλογο αριθμό... Μέσα σε όλα αυτά βέβαια επανεξετάζεται και ο τρόπος μίας σειράς ελέγχων στα φορολογικά και τα οικονομικά των ομάδων. Όλα στο... τραπέζι δηλαδή και μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις.

Best of internet