Φιλική πεντάρα Εργοτέλη σε ΟΦΗ

Gazzetta team
Φιλική πεντάρα Εργοτέλη σε ΟΦΗ

bet365

Με το βαρύ 5-2 ηττήθηκε από τον Εργοτέλη ο ΟΦΗ το Σάββατο σε φιλικό που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Παράπονα και από την διαιτησία για τους «ασπρόμαυρους»

Άνετη επικράτηση για τον Εργοτέλη σε φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 5-2, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, αλλά να παρουσιάζουν και ένα πολύ άσχημο πρόσωπο.

Το πρώτο μέρος έληξε 1-1, όμως στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κατέρρευσε... Από τον ΟΦΗ, αφήνουν αιχμές και για την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα έπρεπε να βάλει στο φιλικό παιχνίδι των δυο κορυφαίων ομάδων της πόλης, πιο έμπειρους διαιτητές και όχι να είναι βοηθός ένα άπειρο κοριτσάκι 16 ετών, που ήταν λογικό να μην αντέξει την πίεση σε ένα τέτοιο παιχνίδι!».

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 4' με πέναλτι του Χαντί, το οποίο κέρδισε ο Ογκμποε.

Στο 18' ο Εργοτέλης ισοφάρισε, όταν ο Μισέλ, εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος στο σώμα του Κιάσσου, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Δερμιτζάκη (1-1).

Ο Εργοτέλης έκανε το 1-2 στο 63' με σούτ του Πόι, ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 73' με γκολ του Μάνου, μετά απο ωραία σέντρα του Βαλλιάνου.

Στο 76' ο Κατσικοκέρης, που ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ, έκανε το 2-3, ενώ ο ίδιος παίκτης με δυο γκολ στο 83' και 86' διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Διαιτητές: Φερετζάκης, Ζαφείρης, Φανουράκης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Χαντί, Ράντι, Ογκμποε, Ροβίθης, Αντουκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κασμερίδης (68' Παπαδάκης), Μπολάκης, Βαλλιάνος, Φαζός, Οστοιτς, Χίσι, Νάστος, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Βρεττός, Μάνος.

Εργοτέλης: Στεφανάκος (46' Βασιλειάδης, 74' Χανιωτάκης), Τσουμάνγκας (46' Τζανής), Δημήτρης (58' Πολυχρονάκης), Καρράς (58' Βογιατζής), Κολώκας, Γκοτσούλιας, Κοιλιάρας (74' Μπερουασβίλι), Ρουσάκης, Μισέλ (58' Μανουσάκης), Καλέ (46' Πόι), Καιμακαμούδης (46' Κατσικοκέρης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα