Τι είδε ο Ίβιτς στο «διπλό» με Αγροτικό Αστέρα

Gazzetta team
Τι είδε ο Ίβιτς στο «διπλό» με Αγροτικό Αστέρα

bet365

Προπονητικό διπλό πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αγροτικό Αστέρα προκειμένου οι δύο ομάδες να κρατηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ενημέρωσή της, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα εν όψει της συνέχειας δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις.

Στο διπλό δεν συμμετείχαν ο Τζάλμα Κάμπος, που συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης και οι Μάτος , Αθανασιάδης, οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με τους Μπρκιτς (46’ Βελλίδης), Γιαννούλης (75’ Δημητριάδης), Μαλεζάς (46’ Δοδοντσάκης), Πούγγουρας (65’ Κρέσπο), Κίτσιου, Χαρίσης (46’ Κάνιας ), Κοροβέσης , Πέλκας (65’ Μπίσεσβαρ ), Τιάμ , Μυστακίδης (65’ Τζοβάρας), Περέιρα.

Την Κυριακή (13.11) ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό και οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (14.11) στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα