Οικογενειακό διπλό με... θύματα στην ΑΕΚ!

Οικογενειακό διπλό με... θύματα στην ΑΕΚ!

Με κάκωση δεξιού τετρακεφάλου αποχώρησαν από το προπονητικό δίτερμα στα Σπάτα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οικογενειακό διπλό με... θύματα στην ΑΕΚ!

Να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες του, ήθελε ο Ζοσέ Μοράις με το προπονητικό δίτερμα που έκανε το πρωί στα Σπάτα, όμως το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό γιατί προέκυψαν δύο σοβαροί τραυματισμοί...

Τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποχώρησαν με κάκωση δεξιού τετρακεφάλου, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουν μέχρι να μάθει τι θα δείξει ο απεικονιστικός ελέγχος που θα υποβληθούν εντός 48 ωρών.

Από εκεί και πέρα, το προπονητικό δίτερμα έγινε με τη συμμετοχή πέντε ποδοσφαιριστών από την Κ20 (Τάμπας, Ψάνης, Λίτσι, Μπάμπης και Σπηλιώτης) με την Ομάδα 1 να κερδίζει (2-1) την Ομάδα 2, η οποία μάλιστα προηγήθηκε με τον Πέκχαρντ στο 26', αλλά Αραβίδης (60'), και Πατίτο (65') έκαναν την ανατροπή.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων ήταν οι εξής:
ΟΜΑΔΑ 1: Μπάρκας (46’ Βούρας) Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (46’ Λαμπρόπουλος) Τζανετόπουλος, Ψάνης (46’ Μπακάκης) Σιμόες, Βάργκας, Ζόριτς, Αραβίδης, Ροντρίγκες, Αλμέιδα

ΟΜΑΔΑ 2: Ανέστης (46’ Παπαδόπουλος) Μπακάκης (46’ Τάμπας) Λαμπρόπουλος (46’ Λίτσι) Κολοβέτσιος, Ντίας, Μανωλάς, Μπάμπης Τσέλιος, Πλατέλλας, Χριστοδουλόπουλος (35’ Σπηλιώτης) Πέκχαρτ.

Best of internet