Προς Τετάρτη το ραντεβού των «big 4»

Gazzetta team
Προς Τετάρτη το ραντεβού των «big 4»

bet365

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββιδη και Μελισσανίδη με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Δεδομένα το ελληνικό ποδόσφαιρο ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Δεν θέλει και πολύ να κοπεί και να βρεθεί στο περιθώριο, ύστερα και από τον εμπρησμό του σπιτιού του Μπίκα.

Προς το παρόν έχει αποφασιστεί η αναστολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων και αυτό που έχει διαμηνύσει ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της Κυβέρνηση: «Ηρεμήστε ή Grexit», θα είναι αυτό που θα πει ο Βασιλειάδης στους δικοικητικούς ηγέτες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις συναντήσεις που θα έχεις με τον καθένα ξεχωριστά.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα φροντίσει ο ίδιος να προσκαλέσει και τους τέσσερις στο ιστορικό (αν τελικά γίνει) ραντεβού, όπου θα πρέπει όλοι μαζί να κάτσουν στον ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως πέρα από το Σαββίδη, οι Μαρινάκης, Αλαφούζος και Μελισσανίδης δεν... τρελαίνονται για κάτι τέτοιο. Όμως, από εκεί και πέρα το να σε προσκαλεί η FIFA και να αρνείσαι μόνο με καλό μάτι δεν θα το πάρει η Διεθνής Ομοσπονδία.

 

Τελευταία Νέα