Ψάχνει «10» και τον… Μπίσεσβαρ!

Ψάχνει «10» και τον… Μπίσεσβαρ!

Ψάχνει «10» και τον… Μπίσεσβαρ!

bet365

Η απώλεια του Ματέους έκανε άνω – κάτω τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τώρα ο Λούμπος Μίχελ τρέχει να διορθώσει τα όποια λάθη έγιναν το καλοκαίρι Κοιτάει και προς Ισπανία μεριά ο Σλοβάκος…

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά αναζητώντας, μεταξύ άλλων, ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύση για το πρόβλημα του «Δικεφάλου» στο γκολ. Και η κουβέντα με διάφορους ατζέντηδες δεν γίνεται μόνο για κλασικό επιθετικό περιοχής, αλλά και για παίκτες στον άξονα. Εκεί, δηλαδή, που αγωνίζεται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον οποίο τα διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς πόνταραν πολλά από την στιγμή που χάθηκε ο Ματέους και πήγαν στην επόμενη επιλογή.

Στο τραπέζι έχει πέσει εδώ και καιρό ξανά το όνομα του 33χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, που επέλεξε το καλοκαίρι τα πολλά περισσότερα χρήματα των Κινέζων, με τη συζήτηση γύρω από τις πραγματικές δυνατότητες του Μπίσεσβαρ να είναι έντονη και με πολλές προεκτάσεις, καθώς τα λίγα (7) γκολ στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, κάτι φταίει. Και δεν είναι απαραίτητα ο φορ, εκεί όπου έχουν δοκιμαστεί Αθανασιάδης, Κουλούρης, Περέιρα και Τιάμ, η βασική αιτία.

Ο Μίχελ πήγε στην επιλογή Μπίσεσβαρ παρατηρώντας τα νούμερα που τον συνόδευαν και κυρίως βλέποντας την συμμετοχή, που είχε στην επιθετική ανάπτυξη της Καϊσέρισπορ. Τα τρία τελευταία χρόνια ο Ολλανδός μέτρησε 14 γκολ και 20 ασίστ παίζοντας όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα στα άκρα, εκεί όπου στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται Ροντρίγκες και Κάμπος. Όμως, ο Ίβιτς που προτίμησε σε πολλά ματς να παίξει χωρίς καθαρό επιτελικό μέσο, τον θέλει για «δεκάρι», πίσω από τον φορ, εκεί όπου οι αριθμοί του δεν είναι και οι καλύτεροι, αφήστε που και στη Φέγιενορντ στα καλά του χρόνια, στα άκρα αγωνιζόταν.

Ο Μπίσεσβαρ χωρίς απαραίτητα να είναι κι αυτός το βασικό και μοναδικό πρόβλημα μετράει 1 γκολ και 3 ασίστ σε 13 συμμετοχές (τις περισσότερες ερχόμενος από τον πάγκο) δεν μπόρεσε να καλύψει, μαζί με τον Πέλκα, το κενό της ομάδας στο «10» και αυτό που περισσότερο τον βαραίνει είναι η δημόσια παραδοχή του προπονητή του, ότι δεν μπορεί να βγάλει συνεχόμενα 90λεπτα.

Γι’ αυτό και τώρα ο Μίχελ ξανασυζήτησε για την περίπτωση Ματέους, που έχουμε πει δεν είναι και η πιο εύκολη παρότι η Σιγιαζουάνγκ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορίας. Δεν λύνεται τόσο εύκολα ένα διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές κοντά στα 3 εκατομμύρια δολάρια…

Ο Σλοβάκος παράγοντας κοιτάει και προς Ισπανία μεριά για μια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή, που παίζει στη συγκεκριμένη θέση και έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα