Καγιούλης: «Δεν εγκαταλείπω»

Καγιούλης: «Δεν εγκαταλείπω»

Gazzetta team
Καγιούλης: «Δεν εγκαταλείπω»

bet365

Ο Καγιούλης τόνισε την πρόθεσή του να μην αποχωρήσει από τον Ηρακλή
Αποφασισμένος να μείνει στον Ηρακλή είναι ο Νίκος Καγιούλης. Αυτό τόνισε στον Arena FM. «Δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια στη μέση. Αν υπάρχει μια καλύτερη λύση από μένα, τότε δεν έχω πρόβλημα. Γνωρίζω τις κινήσεις για να βρεθεί λύση, αλλά ξέρω ότι η πρόταση είναι ίδια με αυτή του καλοκαιριού που δεν είναι όμως κάτι ουσιαστικό. Άρα δεν αποχωρούμε από τον Ηρακλή. Αν υπάρχει κάτι ουσιαστικό και οικονομικά και σε όλα τα επίπεδα δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Δεν έχουν πλήρη γνώση των οικονομικών. Και με Τουτζιάρη και Παπαϊωάννου δεν έχουν πλήρη επίγνωση των οικονομικών. Ο Ηρακλής χρειάζεται 200.000 το μήνα, συμβόλαια, ενοίκια, μετακινήσεις, ξενοδοχεία, αεροπλάνα. Εγώ τα πληρώνω, γιατί διάβασα δήλωση Δρακόπουλου ότι δεν ξέρει ποιος πληρώνει. Αν υπάρχει λύση εγγυημένη και εγγύηση ότι δε θα χρεώνεται επιπλέον η ΠΑΕ, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση. Η εταιρία μου θα βάλει τα 2 εκατομμύρια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».
Κλείνοντας τόνισε πως «βαδίζουμε με ένα πλάνο, πληρώνει η εταιρία μου, να σώσουμε την κατηγορία και να ενισχύσουμε την ομάδα τον Γενάρη. Χρειαζόμαστε και τους παλαίμαχους και συζητάμε μαζί τους, αλλά με ευχολόγια δεν πάμε παρακάτω. Θέλουμε κάτι δεδομένο. Που και πως μπορούν να βοηθήσουν. Εγώ και η ομάδα μου αποχωρούμε αύριο το πρωί αν δείξουν ότι μπορούν αν σηκώσουν το οικονομικό βάρος.
Πιστεύω στην ομάδα και στον τωρινό προπονητή. Έχει η ομάδα ένα πιο βατό πρόγραμμα, παίξαμε όλα τα ντέρμπι. Και με το καλό υλικό που έχουμε και με τις μεταγραφές το Γενάρη θα προχωρήσουμε. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει σε ποια κατάσταση είναι ο Ηρακλής. Από παραπληροφόρηση και παρακινήσεις άλλων συμφερόντων είναι εναντίον μας. Έχουμε κάνει αρκετά πράγματα, αν δε θέλουν να τα δουν είναι άλλο πράγμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα